Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zito
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
no ta równość
Cytuj: pet questowy jest petem jednorazowym _________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
|
8 Mar 2015, o 16:10 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
O czym w ogóle jest ta dyskusja? Po co petowi którego nie da się zdobyć sloty na eq i możliwość expienia? Ludzie zastanówcie sie
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
|
8 Mar 2015, o 16:12 |
|
|
Chodząca legenda
|
Nowy, to raczej Twoje zachowanie można przyrównać do zachowania małego dziecka, któremu ciągle się coś powtarza, a on dalej pozostaje przy swoim, mimo, iż nie ma racji.
Powody dla których Zito nie otrzyma eq 1. Pet jednorazowy 2. Ma go niewielka ilość osób 3. Brak eq na tak niskie levele |
|
8 Mar 2015, o 16:17 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
nie no naprawdę , głownie to mi o exp chodziło a ty się tego słowa jednorazowy uczepiłeś jak przysłowiowy rzep psiego ogona ,
_________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
|
8 Mar 2015, o 16:20 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Dobra zakładamy że ekipa cie wysłucha, wyekspisz zito na 45poziom bez deda (xD) ubierzesz założysz husarion (na eq w sumie dajesz 15kk + quest (elementy itp) 5kk... i nagle zenek barba poziom 98 ubija ci pieska i wtedy płaczesz żeby ci oddali owe 20kk wywalone w zito
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
8 Mar 2015, o 22:15 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
co to 20kk - 1/9 bólu o taką sumką to ja bym mógł się przejmować 3 lata temu jak zaczynałem , a taki barb którego nie znam albo tylko fantazjujesz o tym http://scr.hu/1ebz/ssg28 , nie był by żadnym problem po za tym nie biję się w pvp z petami , Dacię mi taka możliwość a będę DZ z Zito we 2 latał i nie ograniczę się do 45 lvl , a poważnie to powinien być inaczej traktowany ten relikt przeszłości .
|
9 Mar 2015, o 14:21 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ów zenek był losowym przykładem gracza silniejszego i czy to będzie barba czy druid albo mo to bez różnicy ale ktoś cie złapie na red/black i po pecie
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
9 Mar 2015, o 15:11 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
chyba że jestem rycem lub dr , jak go nie znam to nie jest silny , ze słabym petem aktualnie na głównej poście latam i nikt mi go nie ubił mimo że mnie nawet na białym mogą lać bo mam tarczę więc to nie jest argument.
|
9 Mar 2015, o 18:12 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Kolego, ty pewnie nie wiesz, ale sporo osób kupuje burego wilczura (najczęściej groźniejszego) w Trentis, po czym zmienia mu imię na Zito. Sama tak zrobiłam.
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
10 Mar 2015, o 20:13 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Cytuj: Kolego, ty pewnie nie wiesz, ale sporo osób kupuje burego wilczura (najczęściej groźniejszego) w Trentis, po czym zmienia mu imię na Zito. Sama tak zrobiłam. _________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
|
10 Mar 2015, o 21:15 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |