![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
brak możliwości zalogowania
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Lip 2011, o 20:34 Posty: 11 Miejscowość: Żywiec Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Elryk Czas: od 21:55 do nadal Opis: Witam Od godz ok 21:55 nie mogę się zalogować do gry na S1 na żadnej z moich dwóch postaci, druga osoba z którą byłem akurat na DZ, Tiames, też nie może się zalogować. W trakcie czyszczenia lokacji na DZ zablokowało nam grę gdy zaczynaliśmy jedną z walk (zegar pokazujący czas zalogowania do walki zatrzymał się) więc postanowiliśmy się zresetować i wbić ponownie, ale to się nie udało. Cały czas pokazuje mi przy próbach zalogowania informację, że przekroczono limit czasu i nie mogę wrócić do gry. W nawiązaniu do wczorajszego problemu z grą, mam pytanie czy w związku z utratą lokacji uzyskamy zwrot kasy na wejście w lokację DZ, gdyż nie udało nam się wyczyścić lokacji i wejść na bossa, oraz druga sprawa związana dzisiaj z lokacją w wieży. Walki wyglądają w poniższy sposób http://screenshooter.net/100248944/nimutlm Więc jak ktoś będzie miał czas to niech zerknie na to i poprawi powstające błędy. Jak już jadę to w jednym poście będę nadal jechał. W związku z dzisiejszymi bugami czy jak tam je zwiecie, występującymi ok godz 11:40 do 12:10 straciłem szansę na możliwość zrobienia zlec na kasę, czy w związku z tym otrzymam jakieś zadość uczynienie w związku z moimi stratami moralnymi i finansowymi? Ostatnio edytowany przez Stepford 10 Mar 2015, o 13:18, edytowano w sumie 2 razy |
9 Mar 2015, o 23:36 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Wrz 2013, o 19:55 Posty: 6 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: SoQ ![]() |
Mam dokładnie to samo, z tym, ze na s7. Co sie stało i jaki jest przewidywany czas usuniecia awarii?
|
9 Mar 2015, o 23:41 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 1 Mar 2015, o 11:09 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: GummiMis ![]() |
Witam , również mam problem z zalogowaniem na gre na s7. Wyskakuje mi po naciśnięciu zaloguj : ,,Strona niedostępna,,
|
9 Mar 2015, o 23:46 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Sty 2013, o 09:17 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Reganik ![]() |
Na każdym świecie to jest obecnie pracują nad tym.
|
9 Mar 2015, o 23:47 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 1 Mar 2015, o 11:09 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: GummiMis ![]() |
Mhm,ale nie wiadomo ile to może potrwać?
|
9 Mar 2015, o 23:48 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Sty 2013, o 09:17 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Reganik ![]() |
Pytałem i nic jeszcze nie wiadomo
|
9 Mar 2015, o 23:49 |
![]() |
![]() |
|
Dziękuje za informacje.
|
9 Mar 2015, o 23:51 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Sty 2013, o 23:39 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam wczoraj o godz. 21.54 brak możliwości zalogowania się do lokalizacji Ducha Zamku. Po kilku minutach czyszczenia lokacji wspólnie z graczem o nicku "Elryk"serwer padł.
Dzisiaj tj 10.03.2015 r około godz. 11.50 ponownie nastąpiła awaria serwera czego następstwem było nie ukończenie zlecenia na kaske u Taisha. Została do zbobycia ostatnia ruda miedzi i sporo czasu na spokojne dokończenie zlecenia. W związku z powyższym mam pytanie czy kaska za "DZ" i"niedokończone zlec." zostanie zwrócona. Tiames. |
10 Mar 2015, o 13:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |