Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wyliczanie many/kondycji zużytej na runde.
Wyliczanie many/kondycji zużytej na runde.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Otóż orając sobię zgrzyty przytrafiłą mi się sytuacja, że zostało mało kondycji no i teraz szybkie liczenie, czy będzie na Furię + 2 dyńki, czy ,może tylko na Furię i 1 dyńke.
Wpadłem na pomysł, który ułatwiłby to. Pod atakami mogłyby być napisy informujące nas o manie oraz kondycji, które zużyjemy w tej rundzie na podstawie ustawionych umiejętności. Jeśli mielibysmy przykładowo 50 kondycji, ustawilibyśmy krytyczne(poziom 7, koszt 57 kondycji) napis mógłby zrobić sie czerwony / mógłby pojawić się jakiś wykrzyknik czy coś. Poniżej ss przedstawiający jak to mniej więcej wygląda w mojej głowie: To chyba tyle, nie ma co już tutaj więcej napisać. Jeśli pomysł Ci się podoba na górze masz ankiete. _________________ Ostlor / HC W grze od 01.03.2012 |
12 Mar 2015, o 19:45 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Sty 2014, o 16:32 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Anubian |
Jak dla mnie to nie jest potrzebne łatwo jest to wyliczyć. Mi takie liczenie zajmuje kilka sekund, a roboty przy tym pewnie by było dość dużo.
|
12 Mar 2015, o 20:45 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Powiem tak, po 3 latach gry doslownie na pamiec znam zuzycie many cokolwiek bym nie zrobil, rzadko mi sie zdarza, ze sie klaniam.
Wpraw sie w gre i nie bedzie z tym problemu a zmiana tego typu stala by sie zbedna. _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
12 Mar 2015, o 20:53 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Największy problem zawsze mają z tym druidzi, ale jestem na nie, kto umie sobie policzyć ten umie kto nie umie ten się kłania:P
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
12 Mar 2015, o 20:54 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Chociaż dzięki temu podstawówka jest lepsza na matmie w szkole, po co to zmieniać, poza tym, w trakcie walki zanim wykonasz ruch możesz dostać, przykładowo zatrucie i już ci na wszystkie ataki może nie starczyć.
_________________ Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o http://screenshooter.net/100009842/kesibin Turniej Profesji Ostlor 2018 Luty: 1 Miejsce Turniej Profesji Ostlor 2018 Grudzień: 1 Miejsce 11.03.2017 11:16 Epik Imisindo został zdobyty! |
12 Mar 2015, o 22:55 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 5 Sie 2014, o 10:37 Posty: 28 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Hopnabosa |
A ja uważam, że pomysł bardzo dobry...wkońcu najlepszym może zdarzyć się źle wyliczyć zużycie kondycij/many.Moim zdaniem jest to bardzo dobra koncepcja
|
14 Mar 2015, o 20:26 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Gdyby to jeszcze uwzględniało źr, zatrucie, stratega itd to już w ogóle byłoby pomocne i fajne
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
14 Mar 2015, o 21:26 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 80 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |