Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Podówjny exp
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Nie wiem czy pomysł już się kiedyś nie pojawił (jak się pojawił, to zamknąć proszę ), ale ekipa za każdym razem wspomina, że chce wprowadzić jakiś mechanizm zachęcający graczy do expienia wielu postaci w obrębie konta. No więc dlaczego by nie wprowadzić podwójnego expa, za pierwszego ubitego bossa/instancję tego dnia, dla każdej postaci w obrębie konta?
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
17 Mar 2015, o 00:38 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Troche trzeba zmienić ponieważ taki 100lv pójdzie na herszta i ma 2x większy exp + 7% z g do expa
_________________ Sheed 54 Vausagur Motyl 53 Wendigo Gildia ConquerorOfDeath |
|
17 Mar 2015, o 16:44 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Wydaje mi się, że gromakowi chodzi o co innego, że masz za pierwszego bossa exp x2, ale to tylko jednorazowo, nie jest to na określoną ilość czasu, coś jak dodatkowe pz w lolu za pierwsza wygrana walkę dnia.
_________________ Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o http://screenshooter.net/100009842/kesibin Turniej Profesji Ostlor 2018 Luty: 1 Miejsce Turniej Profesji Ostlor 2018 Grudzień: 1 Miejsce 11.03.2017 11:16 Epik Imisindo został zdobyty! |
|
17 Mar 2015, o 17:31 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jestem za coś w klimacie pierwszej wygranej bitwy danwgo dnia w wocie.
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
22 Mar 2015, o 19:48 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Również przychylam się do tego pomysłu.
Osobiście gram w LoL'a i nawet gdy nie mam dużo czasu na jakieś mecze rankingowe czy 5v5 to zawsze zachęca mnie "First win of the day" do tego aby zagrać przynajmniej ten jeden mecz dziennie. W Taernie mogłoby to działać własnie na zasadzie podwójnego expa za " First boss of the day". Wielkie, szanujące się produkcje mają właśnie takie sposoby na to aby gracze uczestniczyli w głównym aspekcie gry przynajmniej raz dziennie. _________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
|
23 Mar 2015, o 15:54 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Hej
Dla mnie też dobry pomysł - zresztą tak samo jak idea Gustavusa z flaszkami expa. Mam bardzo ograniczony czas na grę i jak widzę ile mi brakuje expa po wbiciu danego levela to mi sie naprawdę odechciewa... Zróbcie wreszcie coś co nie promuje nolifów - tym bardziej, że ten pomysł im również nie szkodzi. pozdrawiam Lisario |
|
23 Mar 2015, o 18:25 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 110 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |