![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Podówjny exp
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy Nick w grze: Inkwizycja Serwer: Tolnor ![]() |
Nie wiem czy pomysł już się kiedyś nie pojawił (jak się pojawił, to zamknąć proszę
![]() _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
17 Mar 2015, o 00:38 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 8 Mar 2015, o 19:42 Posty: 24 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Vausagur ![]() |
Troche trzeba zmienić ponieważ taki 100lv pójdzie na herszta i ma 2x większy exp + 7% z g do expa
_________________ Sheed 54 Vausagur Motyl 53 Wendigo Gildia ConquerorOfDeath |
|
17 Mar 2015, o 16:44 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 27 Lip 2011, o 18:33 Posty: 206 Miejscowość: Trentis Podziękowano: 102 razy Otrzymanych podziękowań: 176 razy Nick w grze: Kesibin ![]() |
Wydaje mi się, że gromakowi chodzi o co innego, że masz za pierwszego bossa exp x2, ale to tylko jednorazowo, nie jest to na określoną ilość czasu, coś jak dodatkowe pz w lolu za pierwsza wygrana walkę dnia.
_________________ Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o http://screenshooter.net/100009842/kesibin Turniej Profesji Ostlor 2018 Luty: 1 Miejsce Turniej Profesji Ostlor 2018 Grudzień: 1 Miejsce 11.03.2017 11:16 Epik Imisindo został zdobyty! |
|
17 Mar 2015, o 17:31 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 8 Gru 2013, o 16:40 Posty: 161 Podziękowano: 232 razy Otrzymanych podziękowań: 77 razy Nick w grze: Elfnocy ![]() |
Jestem za coś w klimacie pierwszej wygranej bitwy danwgo dnia w wocie.
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
22 Mar 2015, o 19:48 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 3 Lip 2012, o 13:05 Posty: 127 Podziękowano: 212 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Również przychylam się do tego pomysłu.
Osobiście gram w LoL'a i nawet gdy nie mam dużo czasu na jakieś mecze rankingowe czy 5v5 to zawsze zachęca mnie "First win of the day" do tego aby zagrać przynajmniej ten jeden mecz dziennie. W Taernie mogłoby to działać własnie na zasadzie podwójnego expa za " First boss of the day". Wielkie, szanujące się produkcje mają właśnie takie sposoby na to aby gracze uczestniczyli w głównym aspekcie gry przynajmniej raz dziennie. _________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
|
23 Mar 2015, o 15:54 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
![]() |
Hej
Dla mnie też dobry pomysł - zresztą tak samo jak idea Gustavusa z flaszkami expa. Mam bardzo ograniczony czas na grę i jak widzę ile mi brakuje expa po wbiciu danego levela to mi sie naprawdę odechciewa... Zróbcie wreszcie coś co nie promuje nolifów ![]() pozdrawiam Lisario |
|
23 Mar 2015, o 18:25 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |