Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
wymiana umki u dr - pomysłów
wymiana umki u dr - pomysłów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Znawca Forum
|
Moja propozycja to wymiana umiejętności jaką są oski na atak dystansowy zadajacy dmg od energii i niewielka szansa na ogłuszenie.
Zalety os: -dmg co ture -odejmuje pa -trwa kilka rund Wady: -niskie dmg -na bosach 3pa mniej nie zrobi im różnicy -działa od nastepnej rundy Nowa umka (uderzenie piorunem): -mozliwosc ogłuszenia (na 1 runde) -druid ma mozliwosc ataku 1 strefa wiecej -od 8 poziomu Wady : -ew. Koszt many -brak dmg turowego i brak efektu mniejszej ilosci pa Prosze o glosowabie dr ttlko w ankiecie _________________ Druit 114 Epika i tak nie zdropie |
25 Mar 2015, o 08:34 |
|
Uczeń Simona
|
Ta umka zrobi z dr lepszego a co z innymi postaciami?
|
25 Mar 2015, o 08:57 |
|
Chodząca legenda
|
Osy nie zostaną zamienione na inną umiejętność. Aktualnie żadna umiejętność druida nie jest rozważana jako coś do zamiany / zmiany właściwości działania.
PS Szansa na ogłuszenie? Nie za dobrze? Korzenie wyłączają 1 strefę, ogłuszenie wyłącza wszystkie. Do pełni szczęścia brakuje jeszcze uciszenia... Jeśli ogłuszenie miało by być dodane do jakiejkolwiek umiejętności z racji procesu przyczynowo skutkowego, to najbardziej pasuje do dyńki u barbarzyńcy, albo latającego kolanka u sheeda - jako bezpośrednich ataków na głowę przeciwnika. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
25 Mar 2015, o 09:02 |
|
Chodząca legenda
|
Ta ankieta nie ma sensu. Wiadome ze kazdy druid chcialby taka umiejetnosc. Ale taks umiejetnosc nie wejdzie. Jest zwyczajnie za mocna. Jak ty to widzisz? Atak na 3 strefy, do tego leczenie, no i mozluwosc zablokowania przeciwnika na 2 sposoby?
|
25 Mar 2015, o 09:04 |
|
|
DevV napisał(a): 1.Ta ankieta nie ma sensu.2. Wiadome ze kazdy druid chcialby taka umiejetnosc. Ale taks umiejetnosc nie wejdzie. Jest zwyczajnie za mocna. Jak ty to widzisz? 3.Atak na 3 strefy, do tego leczenie, no i mozluwosc zablokowania przeciwnika na 2 sposoby? 1. Masz rację...nie ma sensu 2. Nie każdy 3. Liczysz uderzenie jako 3 strefę ? W sumie jest to jakiś atak aczkolwiek nie brany na poważnie przez większość graczy, którzy obronę na zwarcie ustawiają na 1 PA, lub nawet na 0 (zero) Dystans u druida przydałby się nawet bez dodatkowych "fajerwerków" typu oszołomienie, uciszenie itp.(to tylko przykład) tym bardziej, że umki z pierwszej karty mają wymagania siły i nawet rozwinięcie siły+dobry łuk i umka na 3-4 to i tak za mało aby wymusić na przeciwniku "stratę" PA na ustawienie obrony na dystans. Ostatnio edytowany przez zVirusowany 26 Mar 2015, o 08:44, edytowano w sumie 2 razy |
25 Mar 2015, o 09:53 |
|
Współpracownik Gnarla
|
korki były by nie potrzebne z takim ogłuszrniem i bosy były by zbyt łatwe
_________________ "Prędzej martwy, niż słaby" Egzoturus (Mag Ognia 124lvl) [ON] TeuRoss (Rycerz 63lvl) [ON] W grze od 23.06.2012 Zapraszam na Targ Tolnor do sklepu NN Shop >KLIK!< |
25 Mar 2015, o 10:50 |
|
Współpracownik Gnarla
|
oczywiste, ze jestem na nie, odbieranie pa w pvp przez oski bardzo mi pomaga
Btw. Gdyby dodac do osek zmniejszenie dmg o 2-10% czy zeby mialo wlasciwosc jak energetyczna sfera czy jak to sie tam zwalo (ma ja np. Fyo i duszek energii) by bylo ok _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
25 Mar 2015, o 20:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dr to silna profesja na niskich i na wysokich lvl druid z epikiem jest prawie niepokonany i po jakiego kija dawać mu atak dystansowy, chyba tylko po to aby był jeszcze mocnejszy i atakował na wszystkie sposoby... jak do mnie ten pomysł jest absurdalny i nieprzemyślany.
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
26 Mar 2015, o 08:33 |
|
Walczący z drzewcami
|
Up haha dobre dr z latarką na wyższych lvlach niepokonany? Ciekawe jak słabo musi być ubrany przeciwnik
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
26 Mar 2015, o 08:54 |
|
Uczeń Simona
|
Jesli dr jest taki mocny to wymiencie mu korzenie na atak dystansowy wtedy nie bedzie az taki mocny
|
27 Mar 2015, o 14:29 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 110 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |