Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pełne eq-powiadomienie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mieliście może kiedyś tak że robiliście zlecenie u Taisha na kase i bijąc grupke nie dostaliście rudy bo było za mało miejsca?
Albo nie dostaliście Mięska z Alphy bo całe eq było zapchane śmieciami typu skóry wilków? Proponuję aby ikona eq podświetlała się jak w przypadku stat i umek podczas Dingu Działo by się tak gdy w eq byłoby mniej niż 50 miejsca. Myślę że takie coś by się przydało i ograniczyło sytuacje gdy wpadamy w zdenerwowanie bo nie skończymy zlecenia wystarczy że mamy % w Taernie Co wy na to? |
|
9 Kwi 2015, o 00:37 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Zdecydowanie znacznie bardziej użyteczna rzecz niż wlaczanie / wylaczanie widoczności hełmu. Chociaż pomysl kiedyś już przemknal przez forum.
Tapnięte z Notki 4 Tapatalkiem. _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
|
9 Kwi 2015, o 07:30 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł genialny w swej prostocie.
Jak najbardziej na tak ;] |
|
9 Kwi 2015, o 10:24 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Kwi 2015, o 15:40 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Mustached |
Bardzo dobry pomysł
|
|
9 Kwi 2015, o 13:22 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
I to jest pomysł prosty, mądry i wymagający od ekipy zauważenia
Bardzo ważna i istotna rzecz, której niestety brakuje w naszej grze. _________________ Serwer VGram jako:Inese [Mosiek]Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej. Jeśli pomogłem to "Kliknij Kufelek" Czytaj: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=9053 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=16507 |
|
9 Kwi 2015, o 13:29 |
|
|
Inżynier
|
Ekipa zauważyła Mi też się pomysł podoba. Zobaczymy, co reszta na to - i najważniejsze, czy da się to łatwo zrobić.
_________________ pozdrowienia z s7, eu i s5 Kidda (mała mo), MarysQ vel Kidda (dru 120) Zojah zwana Zośką (ryc z s5) |
|
9 Kwi 2015, o 14:19 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
witam
Kiedyś pisałem już o tym ale do tej pory nic z tym nie zrobili, oczywiście nadal jestem za takim usprawnieniem viewtopic.php?f=121&t=38142&p=284341&hilit=plecak#p284341 pozdrawiam |
|
12 Kwi 2015, o 00:19 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
no mi już chyba kilka epików przeszło koło nosa zwłaszcza z icha czy geo jak granit notorycznie leciał, teraz to już j.w. problem z rudą, i nieraz wlazłem do tresera z surowcami i musiałem wywalać żeby na kamyki było miejsce. pomysł na +
_________________ Taernijczyk od czerwca 2011 dr 110 (plox 104,wilczur 79) mo 61 ryc 50 bb 42 łu 18 sh 9 vd 3 |
|
12 Kwi 2015, o 08:59 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 5 Sie 2014, o 10:37 Posty: 28 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Hopnabosa |
Super pomysł PS dodaj ankiete
|
|
17 Kwi 2015, o 21:24 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie ma chyba sensu dodawania ankiety, ekipa zauważyła i się podoba teraz tylko kwestia zrobienia tego bez większych problemów.
|
|
18 Kwi 2015, o 11:12 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 82 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |