Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szybsze potanie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Jeśli mam 2k potów kazdego rodzaju z platynowych skrzynek, to faktycznie mam kupować jeszcze wywary? Jaja sobie robicie.
Usprawnienie "wypijania" flaszek powinno być wprowadzone już dawno temu. PS. Picie flach przy użyciu touchpada to już zupełna tragedia...a czasami, w niektórych przypadkach, człowiek jest na niego skazany (tak wiem, zaraz napiszecie, kup sobie myszke, nie potaj w ogóle, itp...). _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
|
17 Kwi 2015, o 14:41 |
|
|
Duma Forum!
|
Maerle napisał(a): tak wiem, zaraz napiszecie, [...], nie potaj w ogóle, itp... o to to, właśnie - jak być hardcorem to być hardcorem |
|
17 Kwi 2015, o 14:44 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Racja, w końcu od czegoś Ci Druidzi są
_________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
|
17 Kwi 2015, o 14:47 |
|
|
Inżynier
|
Albo po prostu dodać wywary do skrzynek platynowych, lub nagrody za osiagnięcia, ewentualnie zrobić na nie dq w beirn
|
|
17 Kwi 2015, o 17:05 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |