Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mniej czyszczenia do zielonej
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 19 Gru 2014, o 12:36 Posty: 16 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: KeeyS |
Witam pewnie wielu z was nie zdonżyło zlecenia na kasę przez zieloną gdyż było bardzo dużo czyszczenia powino być mniej gdyż idzie się tam bardzo długo
Pozdrawiam czły S2 Dominikrts No dokładnie, jak niżej Szymdaro napisał - oddawaj zielony - Nicolay |
16 Kwi 2015, o 18:33 |
|
Chodząca legenda
|
"zdonżyło" - mi się nie udało
Swoją drogą to jest zlecenie, musi być wymagające. Masz problem - nie idź sam, wbij większy poziom, rób w odpowiednich godzinach, to zlecenie jest banalnie proste, spokojnie w kilka minut się można wyrobić, a jest aż ponad pół godziny czasu. ps - zielony jest zarezerwowany. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
16 Kwi 2015, o 18:37 |
|
Uczeń Heremona
|
Nie wiem jak na s2, ale na s7 jak się wybierzesz o odpowiedniej porze spotkać można tych Duntirów jednocześnie w zielonej dobre 15-20 sztuk, tak, że nieraz wchodząc do zamku dochodzisz na miejsce bez walki. Jakakolwiek by ta frekwencja nie była wystarczy dobrać odpowiednią godzinę, a nie ma jak nie zdążyć.
Ktoś mi niedawno mówił, że im mniej tych DQ jest wykonywanych tym lepiej, także nie ma chyba powodów do obaw @down - grabisz sobie tą profanacją polszczyzny _________________
Spoiler:
|
16 Kwi 2015, o 18:41 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 19 Gru 2014, o 12:36 Posty: 16 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: KeeyS |
Robię solo ale 10min lecisz do zielonej ale niektórzy nie zrobią.
Jedną z wielu zasad na tym forum jest poprawna polszczyzna - pisząc w ten sposób ranisz piękny, polski język i zniechęcasz wszystkich do czytania swojego tematu. -Buszcik |
16 Kwi 2015, o 18:42 |
|
Pogromca Valdaroga
|
_________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
17 Kwi 2015, o 21:05 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 92 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |