Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pet jako tragarz
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Kolejny pomysł Tablon Mining Co. A gdyby tak pet miał 5 slot, w który można włożyć cokolwiek? Do, powiedzmy 50xmod z siły? (Ciekawe ile uniósłby Kudłacz)
_________________ Step 1: Troubleshot. Step 2: Debug. Step 3: look step 2. Step 4: Polish. Step 5: Shine on. |
19 Kwi 2015, o 15:32 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Hm nie zaklucajmy juz spokoju eq to jest niepotrzebny pomysł pet moze nosić rzeczy dla siebie. A gracz dla siebie sa tez konta premium ktore dodają do 200 udźwigu wiec nie widze problemu
_________________ Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej,ale czwarta będzie na kije i kamienie-Albert Einstein |
19 Kwi 2015, o 21:35 |
|
Uczeń Simona
|
Pet jako tragarz niezla nazwa ja bym poparl ten pomysl ale zamiast tego ile ma sili dal bym tyle udzwigu jaki ma lvl x5 lub x10 (np pet ma 50lvlx10=500 udzwigu)
|
20 Kwi 2015, o 00:05 |
|
Błądzący w Tunelach
|
I pet o 100lvl mógłby unieść tyle co gracz z premką... Jestem na nie dla tego pomysłu, zresztą z tego co pamiętam to już były identyczne.
|
20 Kwi 2015, o 15:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hmm mam pewien pomysł. Kupno plecaka dla peta za 50 platy ? 1 lvl peta - 20 udźwigu
_________________ |
20 Kwi 2015, o 18:02 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Grzesioen napisał(a): Hmm mam pewien pomysł. Kupno plecaka dla peta za 50 platy ? 1 lvl peta - 20 udźwigu To nie taki zły pomysł . |
20 Kwi 2015, o 19:40 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 15 Kwi 2015, o 15:38 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: Trannitis |
Pomysł uważam za całkiem niezły, ale tylko jako mały, drogi dodatek na wyższy lvl. Mogłoby to być zrobione jako dodanie nowego okienka na przedmiot gdy wejdziemy w peta (jakaś uprząż z torbami?), która wypadała by z czempów. Oczywiście było by kilka typów tego plecaka, różniące się od siebie pojemnością i udźwigiem.
|
20 Kwi 2015, o 21:23 |
|
Uczeń Simona
|
Ciekawy jestem ile os ma peta pow 100 lvl
|
20 Kwi 2015, o 22:10 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Trannitis napisał(a): Oczywiście było by kilka typów tego plecaka, różniące się od siebie pojemnością i udźwigiem. A jaka jest roznica miedzy pojemnoscia i idzwigiem? _________________ S1-Larkas
Spoiler:
|
22 Kwi 2015, o 20:09 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 15 Kwi 2015, o 15:38 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: Trannitis |
Taka, że pojemność to np. 8 slotów w plecaku. A udźwig to to, ile może dany pet unieść. Co prawda teraz widzę, że zostało to trochę źle sformułowane, bo udźwig powinien zależeć od siły peta i tego ile jest w stanie tachać za nami przedmioty, a nie "siły" plecaka.
|
23 Kwi 2015, o 15:09 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 85 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |