Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
siemanko mam PROPOZYCJĘ osnaśnie gildi!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
witam
Pewnie nikogo to nie obchodzi, ale wstaję dziś rani piję kawe i przed pracą wchodze na gre The Pride Of Taern a nastepnie na gre "PLEMIONA" w plemionach masz wlasną wioske. A więc do rzeczy Chciałbym zeby jak się wchodzi do konwojenta i nastepnie na dzialke gildi, A gdybh tak kazda gildia ktora ma dzialke wykupiona zeby miala własna instancje Dzieki za przeczytanie. _________________ Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej,ale czwarta będzie na kije i kamienie-Albert Einstein |
20 Kwi 2015, o 08:17 |
|
Uczeń Simona
|
Nie za bardzo zrozumialem o co chodzi. Gdzie miala by byc owa instancja ??
_________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
20 Kwi 2015, o 08:29 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Lut 2015, o 21:19 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: GoldenAcher |
Jak dla mnie pomysl bez sensu, Budynki G jakie masz teraz sa praktyczne i skuteczne. Jak bys mial wlasna inste to nie spotkal bys sie z czlonkami G, a nie raz prowadzi sie handel itp. Dodam jeszcze ze ty chyba nie wiesz na czym polega insta.
|
20 Kwi 2015, o 08:38 |
|
|
ale masz przecież osobną instancję właśnie ..wchodzisz i są tam tylko i wyłącznie Wasze budynki, pety, skarbiec itp Dostęp do tej instancji mają członkowie gildii.
|
20 Kwi 2015, o 09:17 |
|
|
.... Wiem co to instancja.. chodzi o instancje gildi gdzie sa all budynki ale zystem wplat ten sam
_________________ Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej,ale czwarta będzie na kije i kamienie-Albert Einstein |
20 Kwi 2015, o 10:41 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ja wciąż nie czaje o co ci chodzi rozwiń to troche, bo przecież każda gildia ma swoją inste, może ci co grają w plemiona wiedzą o co biega - ja nie.
_________________ Taernijczyk od czerwca 2011 dr 110 (plox 104,wilczur 79) mo 61 ryc 50 bb 42 łu 18 sh 9 vd 3 |
21 Kwi 2015, o 07:35 |
|
|
chyba wiem o co chodzi
Chodzi o to żeby np: gildia miała swoją inste tak jak boss czyli można się po niej poruszać jak na normalniej mapce Ale po co to już każda G ma inste to jest działka G _________________ Sheed 54 Vausagur Motyl 53 Wendigo Gildia ConquerorOfDeath |
21 Kwi 2015, o 09:13 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Nie rozumiem... widziałem plemiona i co z tego? Toć to identyczne, tam masz plansze z budynkami na które klikasz i ci się wyświetlają właściwości, w ternie masz to samo. No chyba że o czymś nie wiem i w plemionach masz ludka na widoku wiochy i sobie on chodzi do budynków, tracąc przy tym czas...
_________________ Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o http://screenshooter.net/100009842/kesibin Turniej Profesji Ostlor 2018 Luty: 1 Miejsce Turniej Profesji Ostlor 2018 Grudzień: 1 Miejsce 11.03.2017 11:16 Epik Imisindo został zdobyty! |
21 Kwi 2015, o 17:27 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja nie rozumiem jak wy nie możecie zrozumieć tego co on napisał ja odrazu zrozumiałem ale mniejsza z waszymi CKM-ami , jak do mnie coś w tym pomyśle jest ale myślę że tak jak jest teraz jest ''pod rękę''.
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
21 Kwi 2015, o 17:49 |
|
Współpracownik Gnarla
|
PLEMIONA:
http://screenshooter.net/102448352/ggtsoxa Aby wejść do budynku należy na niego kliknąć TAERN: http://screenshooter.net/102448352/deojsyo Aby wejść do budynku należy na niego kliknąć Hmmm więc jaka jest różnica? _________________ "Prędzej martwy, niż słaby" Egzoturus (Mag Ognia 124lvl) [ON] TeuRoss (Rycerz 63lvl) [ON] W grze od 23.06.2012 Zapraszam na Targ Tolnor do sklepu NN Shop >KLIK!< |
21 Kwi 2015, o 17:50 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 87 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |