Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Skrzynki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam prosił bym by ktoś pomyślał nad zwiększeniem ilości skrzynek na mapach bo jest masakra jakaś znaleźć niekiedy czekam do 3 nocy by jakaś znaleźć
Połączyliście serwery dodaliście mapek super ale skrzynki po prostu zanikły fajnie by było jak i by ktoś się nad tym zastanowił . Pozdrawiam . _________________ Druid140 Ryc 111 Emeryt Od ekipy do gracza http://scr.hu/47hl/96izr |
27 Kwi 2015, o 03:40 |
|
Administrator
|
Witaj,
Skrzynek jest zawsze tyle samo na mapie, zupełnie nie rozumiem po co czekasz do 3ciej w nocy. Proponuję przejść się po mapie, skrzynki same pod nogi nie wpadną (chociaż czasem się to zdarza ) _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
27 Kwi 2015, o 10:04 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
rzuff napisał(a): Witaj, Skrzynek jest zawsze tyle samo na mapie, zupełnie nie rozumiem po co czekasz do 3ciej w nocy. Proponuję przejść się po mapie, skrzynki same pod nogi nie wpadną (chociaż czasem się to zdarza ) Widzisz nie rozumiesz bo Ty z zrozumieniem wielu spraw masz widzę problemy Specjalny przykład dla Cb ; Łatwiej złowisz ryby jak ci ktoś zaproponuje łowienie na stawie gdzie jest 50 ryb czy na oceanie gdzie masz te same 50 ryb ? Dodano wiele mapek nowych miejsc gdzie się skrzynki pojawiają co się równa z tym ze ciężej ze znaleźć , po co ja to pisze ktoś kto myśli wie co mam na myśli ci co maja z myśleniem problemy niech kogoś zapytają i tyle . _________________ Druid140 Ryc 111 Emeryt Od ekipy do gracza http://scr.hu/47hl/96izr |
27 Kwi 2015, o 11:33 |
|
Administrator
|
Zmorsson napisał(a): rzuff napisał(a): Witaj, Skrzynek jest zawsze tyle samo na mapie, zupełnie nie rozumiem po co czekasz do 3ciej w nocy. Proponuję przejść się po mapie, skrzynki same pod nogi nie wpadną (chociaż czasem się to zdarza ) Widzisz nie rozumiesz bo Ty z zrozumieniem wielu spraw masz widzę problemy Specjalny przykład dla Cb ; Łatwiej złowisz ryby jak ci ktoś zaproponuje łowienie na stawie gdzie jest 50 ryb czy na oceanie gdzie masz te same 50 ryb ? Wszystko zrozumiałem, dlatego napisałem, żeby się ruszyć. Staw to okolice Suloga w promieniu widoku, ocean to kurs od Wymarłej, poprzez Ruiny, Wioskę Rybacką, Trentis, Pola Romana, Zamek, Bagna, Karczmę Alaril, Skrzyżowanie, Las Koldów. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
27 Kwi 2015, o 11:40 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
rzuff napisał(a): Zmorsson napisał(a): rzuff napisał(a): Witaj, Skrzynek jest zawsze tyle samo na mapie, zupełnie nie rozumiem po co czekasz do 3ciej w nocy. Proponuję przejść się po mapie, skrzynki same pod nogi nie wpadną (chociaż czasem się to zdarza ) Widzisz nie rozumiesz bo Ty z zrozumieniem wielu spraw masz widzę problemy Specjalny przykład dla Cb ; Łatwiej złowisz ryby jak ci ktoś zaproponuje łowienie na stawie gdzie jest 50 ryb czy na oceanie gdzie masz te same 50 ryb ? Wszystko zrozumiałem, dlatego napisałem, żeby się ruszyć. Staw to okolice Suloga w promieniu widoku, ocean to kurs od Wymarłej, poprzez Ruiny, Wioskę Rybacką, Trentis, Pola Romana, Zamek, Bagna, Karczmę Alaril, Skrzyżowanie, Las Koldów. Ludzie błagam niech ktoś mu to wyjaśni mam nadzieje ze on tu na forum to siedzi za fri bo jak mu jeszcze płacicie to tylko się popłakać idzie _________________ Druid140 Ryc 111 Emeryt Od ekipy do gracza http://scr.hu/47hl/96izr |
27 Kwi 2015, o 11:45 |
|
Inżynier
|
Nie zwracaj na to uwagi, odpuść po prostu, każdy wie o co chodzi, a on Cie tylko trolluje chyba ^^
|
27 Kwi 2015, o 11:48 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Drogi Zmorssonie!
Czepiasz sie Rzuff-a a sam piszesz głupoty. Idąc Twoim tokiem myślenia, powinniśmy usunąć większość lokacji i zostawić tylko trentis? Czy może damy się ponieść fantazji i zostawimy też alaril ? Przemyśl każdy post przed umieszczeniem go na forum a i o dbanie o poprawność językową możesz zadbać. Pozdrawiam |
27 Kwi 2015, o 21:32 |
|
Walczący z drzewcami
|
NightShiro napisał(a): Drogi Zmoorsonie! Czepiasz sie Rzuff-a a sam piszesz głupoty. Idąc Twoim tokiem myślenia, powinniśmy usunąć większość lokacji i zostawić tylko trentis? Czy może damy się ponieść fantazji i zostawimy też alaril ? Przemyśl każdy post przed umieszczeniem go na forum a i o dbanie o poprawność językową możesz zadbać. Pozdrawiam Przeczytaj jej post jeszcze raz i nie wywracaj jej wypowiedzi do góry nogami. |
27 Kwi 2015, o 21:36 |
|
Administrator
|
Zmorsson napisał(a): Ludzie błagam niech ktoś mu to wyjaśni mam nadzieje ze on tu na forum to siedzi za fri bo jak mu jeszcze płacicie to tylko się popłakać idzie Budda napisał(a): Nie zwracaj na to uwagi, odpuść po prostu, każdy wie o co chodzi, a on Cie tylko trolluje chyba ^^ Zrobiłem połowę trasy o któej wspominałem, bo już mi się dalej zwyczajnie nie chiało. Serwer: s2 (chciałem na Twoim, ale skoro Budda z s2 się włączył do dyskusji to wystarczy s2). Czas 21:42-21:46 (z ładowaniem mapek) Skrzynki: 4 (5, ale jedną mi sprzed nosa zabrali) + 3 na Zamku Zamiast nazywać mnie trollem, lepiej rusz się dalej od Suloga niż do Konwojenta. @poniżej Budda napisał(a): (..)ale domyślam się że s7 to inna bajka jest w tej kwestii :p Budda napisał(a): Nie zwracaj na to uwagi, odpuść po prostu, każdy wie o co chodzi, a on Cie tylko trolluje chyba ^^ To w końcu domyślasz się czy wiesz? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
27 Kwi 2015, o 21:50 |
|
Inżynier
|
tyle ze problem nie dotyczy s2, gdzie jest 2x mniej graczy tylko złaczonego s7, na s2 to przy dobrym czasie takim jak Twój znajduje podobnie, ale i bywa tez wiele razy że jest gorzej, na to zbyt wielkiej reguły nie ma na tym serwie, ale domyślam się że s7 to inna bajka jest w tej kwestii :p
|
27 Kwi 2015, o 22:38 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 88 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |