Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 7 posty(ów) ] 
 Turniej s3 
Autor Wiadomość
Jedną nogą w Haligardzie

Miejscowość: Kościerzyna
Podziękowano: 1 raz
Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Post Turniej s3
No to wielkie gratulacje dla GM s3 za rozpiskę dzisiejszego turnieju 20-35 ~! pozdrawiam serdecznie ludzie trochę wyobraźni ,, zrobienie finału w 2 rundzie .. ok spoko.. tylko teraz myślę że macie trochę pojęcie na temat tego jakie kto ma lvl i z kim może powalczyć żeby to miało sens dajcie więcej czasu na rozpiskę jak tego nie idzie ogarnąć.. człowiek który jest sam dojdzie dalej niż 2 ludzi :) i zadajemy pytanie czy to turniej dla 1 osoby czy dla 2 jak pisze ?? rozsądek i jakieś racjonalne myślenie przy następnych :]

paranoja :]

29 Mar 2011, o 22:49
Jedną nogą w Haligardzie
Awatar użytkownika

Podziękowano: 0 raz
Post Re: Turniej s3
Razem z Ciri wygrałem ten turniej i nie był on ustawiany. Kilka było teamów 1 osobowych, zazwyczaj tak jak ty szedł 35lv z 20lvlem i kompletnie nie mieli szans na wygranie tego. Rozpiska była dobra, tylko że teraz chyba losowo wybierane są drużyny kto z kim będzie walczyć. Trzeba umieć przegrywać, a nie zwalać winę na administrację turnieju. Trafiłeś na teamy 2 osobowe i w 2 rundzie przegrałeś z nami, więc nie wiem o co ty masz wątpliwości. Myślałeś, że trafisz na walki 2vs1 i dojdziecie tym sposobem do finału? Kilka osób walczyło przeciwko jednej osobie i po prostu mieli szczęście. Następnym razem bardziej postaraj się na turnieju.

Pozdrawiam - Forgotten 28vd :)
(Mielony & Schabowy Team)

Infamous - 41 rycerz
Squel - 19 voodoo

2:39 Pawpiar[38]: im mniej zycia to jasne jest ze lepiej wejdzie ukazanie co nie?

29 Mar 2011, o 23:20
Jedną nogą w Haligardzie

ja nie mowie ze on był ustawiony ale jest to paranoja i sorki ale szanse były o wiele większe niż osoby która idzie sama .. dobra mniejsza z tym myślę że tak czy tak trzeba coś zmienić i pomyśleć nad jakimś innym losowym rozstawieniem postaci , nie chodzi o to czy ktoś umie przegrywać czy nie chociaż w pewnym stosunku może i tez :) mimo wszystko zawiodłem się :D z takim eq lol.. to po co się to zbiera ..

29 Mar 2011, o 23:28
Pogromca Valdaroga
Awatar użytkownika

Podziękowano: 3 razy
Otrzymanych podziękowań: 18 razy
Rozpiska jest losowa, powtarzam losowa!
Przecież nie może być tak, że małe levele będą walczyć a małymi, a duże z dużymi.
To jest turniej, trzeba mieć szczęście i umiejętności.
I mówisz, że 2x25 :x lvl, nie pokonają 40?

30 Mar 2011, o 10:37
Walczący z drzewcami
Awatar użytkownika

Miejscowość: wrocław
Podziękowano: 4 razy
Otrzymanych podziękowań: 23 razy
Reggae napisał(a):
,, zrobienie finału w 2 rundzie .. ok spoko..

Hmm? To mnie najbardziej nurtuje w twojej wypowiedzi...

Turniej był dla drużyn 2vs2 jak ktoś poszedł sam jego sprawa. Przegrałeś? Kurcze przepraszam ze nie ustawiłem ci samych łatwych walk żebyś mógł wygrać i zdobyć platyne.

A teraz poważnie turniej jest losowy miałeś pecha ze trafiłeś na nich, 35 lv i chciałeś rozdmuchać 2x 27 lv? Do tego magiem?

Co ty chcesz zmieniać z turniejem jak jest losowy? Rozumiem że jakbyś trafiał na drużyny 1 osobowe i doszedł do finału to by tego tematu nie było.

s4 Sishi

30 Mar 2011, o 13:10
Jedną nogą w Haligardzie

Ok ok , ja to wszystko rozumiem trochę emocje poniosły z czego ten cały temat i zamieszanie .. niektórzy startują sami bo nie ma osób na turnieje .. to też oczywiście rozumiem..

a to że z nimi przegram to również było wiadome bo nie miałem szans ..

turnieje ustawione są losowa na początku .. a teraz tak ode mnie że można dodać również losowanie na kolejne rundy a nie na 1 tylko dla urozmaicenia :)

oczywiście jak najwięcej turniejów myślę można organizować :)

temat myślę zamknięty emocje opadły a losowość i szczęście w tej grze już mi są dobrze znane :) pozdrawiam..

30 Mar 2011, o 14:02
Walczący z drzewcami
Awatar użytkownika

Miejscowość: wrocław
Podziękowano: 4 razy
Otrzymanych podziękowań: 23 razy
A jak w pierwszym losowaniu wypadnie same 2vs1 z korzyścią dla ciebie, to będziesz nie zadowolony ze było kolejne losowanie, nic sie nie zmieni w turniejach, wg mnie jest dobrze tak jak jest.

Zamkykam

s4 Sishi

30 Mar 2011, o 14:26
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.   [ 7 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości