Strona 3 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Maiarot
Maiarot
Autor | Wiadomość |
---|---|
Znawca Forum
|
podbijam
Nie podbijaj aktualnych tematów~ Dragonn _________________ Druit 114 Epika i tak nie zdropie |
30 Cze 2014, o 20:50 |
|
Znawca Forum
|
Up
Ostrzeżenie za spam. rzuff _________________ Druit 114 Epika i tak nie zdropie |
9 Lip 2014, o 08:21 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hebrot napisał(a): podbijam Nie podbijaj aktualnych tematów rzuff Hebrot napisał(a): podbijam Nie podbijaj aktualnych tematów~ Dragonn Hebrot napisał(a): Up Hej Szanowny "Znawco" czego nie zrozumiałeś z dopisku Dragona i Rzuffa? Podbijanie ponadto nic Ci nie da - pisząc jednowyrazowe posty nie wzbudzisz zainteresowania forumowiczów. Skoro nikt nie udziela się w temacie to znaczy, że pomysł jest słaby i nie pielęgnuj go z uporem wartym lepszej sprawy. Co najlepsze i już Ci to zresztą wcześniej napisałem - rar ten nie jest odrzucany przez większość graczy a stanowi przedmiot porządania. Więc nawet teza postawiona przez Ciebie w 1 poscie jest błędna. pozdrawiam Lisario P.S Do rzuffa (jeżeli to przeczyta) - w temacie o reformie forum dlatego właśnie napisałem, że licznik postów powinien działać inaczej. Jak sam widzisz nasz kolega nabija tutaj sobie posty wpisując po JEDNYM słowie. Porównaj to z postami z choćby tematu gromaka z pamiętnikiem - (z karczmy które nei są zliczane) i to pokaże mój punkt widzenia. Przeczytał. rzuff |
9 Lip 2014, o 14:20 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Maiarot ma mniejszą szanse na wyzerowanie niż taki sklepowy item
_________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
12 Lip 2014, o 21:51 |
|
Znawca Forum
|
Wykopie
_________________ Druit 114 Epika i tak nie zdropie |
4 Kwi 2015, o 19:02 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Trzeba byłoby się nad tym zastanowić, zmiana według mnie na + bo jak wyżej zostało wspomniane kowal sprzedaje lepsze itemy. Tylko pytanie jest takie czy aby na pewno byłyby to resy? może większa ilość HP? a może dodać 2 wersje naszyjnika? tak naprawdę pierwszego naszyjnika, który gracz ma szczęście zdobyć z pierwszego bossa, więc nie wypada aby był to badziewny item. Kiedyś z tym naszyjnik chodziło się do 30, 35 poziomu a teraz czasem nie warto go zakładać.
_________________ Serwer VGram jako:Inese [Mosiek]Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej. Jeśli pomogłem to "Kliknij Kufelek" Czytaj: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=9053 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=16507 |
7 Kwi 2015, o 13:18 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
nie ma sensu nawet o tym gadać, praktycznie w kilka dni gry można ok 30 lvl wbić i już zakładasz inny rar, a resy wiadomo pod pvp jedynie jak sie robi jakiegoś turkowego, pograsz troche więcej to przestaniesz sie interesować tym rarkiem , i sie rozgadałem a miałem nic nie pisać
_________________ Taernijczyk od czerwca 2011 dr 110 (plox 104,wilczur 79) mo 61 ryc 50 bb 42 łu 18 sh 9 vd 3 |
7 Kwi 2015, o 14:07 |
|
Uczeń Simona
|
Nadanie naszyjnikowi resów niczego nie zmieni. Bardziej byłabym za tym żeby dodać mu many i kondycji. Z resami +10 ogień i tak nie przeżyjesz ducha ognia na lvl 15-20. A potem i tak go wyrzucisz na rzecz innego.
_________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
24 Maj 2015, o 19:51 |
|
Uczeń Simona
|
Ulepszenie maiarota wbrew pozorom ma sens. Niech ktoś mi pokaże naszyjnik dla fizola na poziomy 20-29 lv. Osobiście szukałem takiego dwa lata... jeśli w ostatnim czasie nie przeprowadzili po kryjomu kolejnej reformy sprzętu, to nadal nie ma.
Maiarot można, a czasem i trzeba nosić do 30 lv lub znaleźć o 1-2 punkty lepszy w sklepie. |
24 Maj 2015, o 19:55 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Tak samo jak sutprang ktory nie ma mozliwosci rownania sie z drengilem
_________________ Kupuj w SZOPIE! Check my Youtube channel! "Call me King, call me demon - Water forgets the names of the drowned." |
28 Maj 2015, o 12:43 |
|
Strona 3 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |