![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
exp dla petow jednorazowych
exp dla petow jednorazowych
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
![]() |
Dlaczego pety jednorazowe nie otrzymuja exp ?
Wl mnie dla wszystkich byloby lepiej gdyby te pety otrzymywaly exp Gracze mieli by co robic Zazwyczaj jest to tak ze gracz expi tego peta dzien i noc a 1 niefortunny wypadek (wejscie na czerwone pole z wlaczonym petem ) i od nowa 1 lvl = 40hp POLECAM ![]() |
|
24 Maj 2015, o 14:59 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
Dobry pomysl moze wtedy bym na niego uwazal xD
_________________ Tak. |
|
24 Maj 2015, o 15:02 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Może się mylę, ale jednorazówki to klasa sama w sobie i ich zadaniem jest zarabiać ^^ Jesli będzie expił automatycznie mniej dedów =mniej kasy. One nie mają rosnąć z właścicielem tylko właściciel ma dopasowywać sobie kolejne ...
|
|
24 Maj 2015, o 15:06 |
|
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
Hmm to znajdz mi peta na 100 lvl
|
|
24 Maj 2015, o 17:47 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
damian4321 napisał(a): Hmm to znajdz mi peta na 100 lvl Proszę bardzo I/II/III klatka...wyekspiony ogar...wyekspiony nietoperz...wyekspiony żywiołak hmm magiczne słowo wyekspiony czyli trzeba pracę w to włożyć, a Ty chcesz wszystko podane na tacy ? ![]() [Edit] ![]() Zanim będziesz miał to pewnie i jednorazówkę wstawią na ten lvl |
|
24 Maj 2015, o 18:10 |
|
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
1. Na tym nicku mam postke pod pvp
2. Nie mam gildi 3. Ogar ma tylko atak fiz , nie ma ataku dys i ma slabe uroki Jesli moj pomysl zostanie wprowadzony to bedzie mozna expic i pety jednorazowe nadajace sie dla 100 lvl do "WATAHY" ![]() ![]() |
|
25 Maj 2015, o 07:20 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 15 Mar 2014, o 17:56 Posty: 408 Miejscowość: Gorzów Wielkopolski Podziękowano: 72 razy Otrzymanych podziękowań: 95 razy Nick w grze: Loth ![]() |
Jednorazówka na 100 lv masz mućkę co ma 90
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
25 Maj 2015, o 08:42 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
10 lvl moze zawazyc o wygranej
|
|
25 Maj 2015, o 11:05 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Maj 2015, o 13:03 Posty: 10 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: VitelloSh ![]() |
A może pety receptorowe obowiazywalaby zasada HC? Czyli załóżmy wyexpie spopiela na 60 lvl i za zgon zapłaci jakimś % od expa? Oczywiście najniższy lvl,do którego może spaść po śmierci to będzie ten wyjściowy (czyli w tym wypadku 45)
Co myślicie? |
|
26 Maj 2015, o 17:42 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
Ja myślę, że pety jednorazowe na 100 lvlu byłby za
![]() Jasne, że dla wszystkich byłoby lepiej, możemy pójść dalej, czemu max lvl broni to 8? Gdyby było to 18 gracze mieliby co robić. Czemu Markhan ma tylko +100 do HP, jakby miał +500 to dla wszystkich byłoby lepiej. Można tak w nieskończoność, łatwiej ≠ lepiej ![]() _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
26 Maj 2015, o 18:40 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |