Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wyróżnienie kolorowych w rankingu
Wyróżnienie kolorowych w rankingu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Hej.
Wpadłem na pomysł, aby w rankingu wyróżnić kolorami. Chodzi w tym o to: Moderator - będzie miał nick zielony. GameMaster - będzie miał nick pomarańczowy. Administrator - będzie miał nick czerwony. A teraz argument. Wiele osób spamuje na czacie typu: mod alpo gieem na prif!!11oneone, więc napewno wprowadzenie tego pomoże osobom, które potrzebują moderatora, a mod poprostu tego nie widzi. PS: Nie dałem screena jak by to wyglądało, ponieważ jest to banalne do zrobienia. Pozdrawiam. |
31 Maj 2015, o 10:05 |
|
Współpracownik Gnarla
|
1) /ekipa
2) support 3) Jak ktoś nie chce tam być to go nie ma. Np na s2 Nazgulla nawet nie ma w rankingu widocznego. Zieloni są od pilnowania chatu a nie od tego by atakować im prv. |
31 Maj 2015, o 11:25 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
luky napisał(a): 3) Jak ktoś nie chce tam być to go nie ma. Np na s2 Nazgulla nawet nie ma w rankingu widocznego. Ja też chcę być niewidoczny a jakoś nie mogę. Hmm a czy ktoś pełniący funkcję nie powinien być podkreślony aby był widoczny bardziej niż zwykły gracz? Logika ludzka: tak. Logika taern: nie. _________________ Squat 260 Deadlift 350 Bench 220 CS:GO 1200 HRS LEM |
31 Maj 2015, o 11:28 |
|
Administrator
|
Nazgull ma prawa admina na postaci, adminów i mutantów nie widać w rankingu.
Jest publiczny spis: viewtopic.php?f=161&t=36697 , jest /ekipa jednak ani jedno, ani drugie, nie uwzględnia faktu, że na każdym z serwerów kilkanaście/kilkadziesiąt postaci ma uprawnienia. Z drugiej strony, ranking by to uwzględniał? A jeśli tak, to po co? Reasumując, na pierwszy rzut oka pomysł fajny, jednak sprawa nie jest do końca oczywista. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
31 Maj 2015, o 11:37 |
|
Pogromca Valdaroga
|
luky napisał(a): 1) /ekipa 2) support 3) Jak ktoś nie chce tam być to go nie ma. Np na s2 Nazgulla nawet nie ma w rankingu widocznego. Zieloni są od pilnowania chatu a nie od tego by atakować im prv. Zieloni są od pilnowania czatu i owszem. Ale są także od łapania ich na prv ( przynajmniej na s1). Kontakt z modem to pierwszy i najłatwiejszy sposób na kontakt z ekipą. Co do pomysłu wydaje mi się zbędny. Gracze doskonale wiedzą kto jest modem na ich serwerze i uwierzcie mi czasem nawet wiedzą kiedy wchodzimy na grę, bo po 10 sekundach od zalogowania mamy zawalone prv. _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
31 Maj 2015, o 11:59 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 54 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |