Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł odnośnie kupowania kluczy itd
Pomysł odnośnie kupowania kluczy itd
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam,
dziś podczas kupowania potow, kluczy wpadłem na pomysł http://screenshot.sh/odxsappSMwGA4 Niby nic, ale podczas kupowania większych ilości pomocne. Po wpisaniu w miejscu liczby platy koło " + " szło by tyle kluczy itd. Przy kupowaniu potów za XXXpl to troche tego klikania jest. _________________ Odnośnie oro: "Najwazniejsze - kwestia kto jak gra, jak mysli podczas walki... ii... troche farta " ~by Ryso |
5 Cze 2015, o 10:54 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Niby taka mała rzecz, a jednak pomocna. Myślę, że wprowadzenie tego krótko by trwało, a pomocy było bu dużo. Oczywiście na tak.
|
5 Cze 2015, o 11:29 |
|
Chodząca legenda
|
Fajna sprawa. Akurat z tego rozwiązania pewnie wcale korzystać nie będę, ale przyszedł mi pomysł do głowy aby dodać podobne rozwiązanie przy zakupach w sklepie - np: inhibitorów, ekstraktorów - czasami kupuje po kilkanaście na raz, trzeba się naklikać
Pozdro @down - właśnie taka opcja Albo nawet podanie ilości sztuk w oknie zakupu, bez osobnego dialogu. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro 5 Cze 2015, o 18:51, edytowano w sumie 2 razy |
5 Cze 2015, o 11:29 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
_________________ Odnośnie oro: "Najwazniejsze - kwestia kto jak gra, jak mysli podczas walki... ii... troche farta " ~by Ryso |
5 Cze 2015, o 12:27 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 62 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |