![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nieziałający Husarion
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Calipsis Czas: Sobota 6.06.2015, ok 8.00 Opis: Witam, Od wskazanego wyżej czasu przestał działać mi husarion, pies zachowuje się tak jakby w ogóle nie miał nic założone, nie pomagają relogi i ponowne zakładanie sprzętu. Jest rozładowany, ale też nigdy nie trzeba go było ładować, nie wiem, ale chyba nic się nie zmieniało od tego czasu. Bardzo proszę o zbadanie sprawy. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
6 Cze 2015, o 08:55 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 19 Lut 2013, o 18:20 Posty: 16 Miejscowość: Morze Bałtyckie Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 55 razy Nick w grze: Ezalor ![]() |
Husarion trzeba ładować
![]() _________________ W grze od : 14.11.11 |
6 Cze 2015, o 09:05 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik ![]() |
Działanie rozładowanego Husarionu było błędem, który występował u niektórych osób. Właśnie taka jest jego idea - rozładowany daje tylko staty, a naładowany aktywuje dodatkowo ofensywny tryb walki.
6 Cze 2015, o 09:05 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Kwi 2015, o 16:49 Posty: 3 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Pawlunio ![]() |
Witam
A ja mam pytanie dlaczego papug daje max6ataków na husku z kotrolką a ogar potrafi dać nawet 8ataków z kontrolka |
6 Cze 2015, o 09:23 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Pawlunio napisał(a): Witam A ja mam pytanie dlaczego papug daje max6ataków na husku z kotrolką a ogar potrafi dać nawet 8ataków z kontrolka Od kiedy ogar daje 8 ataków i to do tego z kontrolką?! _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
6 Cze 2015, o 09:29 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 15 Mar 2014, o 17:56 Posty: 408 Miejscowość: Gorzów Wielkopolski Podziękowano: 72 razy Otrzymanych podziękowań: 95 razy Nick w grze: Loth ![]() |
papug bez niczego daje KO + 2 kamienie więc ciesz się z tych 6
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
6 Cze 2015, o 09:33 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 19 Lut 2013, o 18:20 Posty: 16 Miejscowość: Morze Bałtyckie Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 55 razy Nick w grze: Ezalor ![]() |
Piesio z husarionem oraz KO tak daje 8 ataków , tylko stworek musi mieć wbite strach oraz panike, bez tych 2 debufów pies ty bawił sie w okrzyki niż więcej gryzł
![]() _________________ W grze od : 14.11.11 |
6 Cze 2015, o 09:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |