Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taki oto pomysł
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Cze 2015, o 15:31 Posty: 2 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ErM |
Wpadłem na pomysł aby w grze dodać nową profesje: Władca Elektryczności Czyli taka sama postać jak mag elektryki. Miał by czary te same a atak zróżnicowany 1 atak od druida: piorun czemu? Wyładowanie=Energia.
Kula mocy dystans Porażenie prądem atak wręcz. I można wiele innych dodać to jest moja propozycja. Proszę o dobre przyjęcie tematu |
|
7 Cze 2015, o 15:37 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
7 Cze 2015, o 15:40 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 5 Lis 2012, o 09:37 Posty: 75 Miejscowość: Kłaków Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 57 razy Nick w grze: Pafel |
Hm, a w swoich czarach ten mag ma korzystać z prądu stałego czy przemiennego? I najważniejsze - będzie potrafił wymienić spaloną żarówkę?
_________________ Nie zabijaj polskich znaków! https://www.youtube.com/c/PafelVD Żmij Attawa Gorthdar |
|
7 Cze 2015, o 15:43 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Cze 2015, o 15:31 Posty: 2 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ErM |
A to sry nie wiedziałem że nie przyjmujecie nowych postaci ;D
skoro wszystko jasne to zamykam. Na przyszłość - wszelkie propozycje zmian zamieszczamy w dziale "Pomysły i Propozycje" ~ Zar |
|
7 Cze 2015, o 15:50 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 69 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |