Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kupowanie za platyne
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 8 Mar 2011, o 21:14 Posty: 12 Miejscowość: Elbląg Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jeśli temat był to z góry przepraszam.
Witam, wiele razy zauważyłem że kupując bądź sprzedając platynę ludzie niechętnie sobie ufają. Czy jest szansa, że pojawi się możliwość wymiany platyną jak normalnym złotem ? Opcja ta bardzo by ułatwiła grę, a pseudo sprzedający, który miałby tylko na celu wyłudzić kasę nie mógłby tego uczynić. Tak samo z przedmiotami tzn RAR, można by było je kupować bez problemu od innych graczy i nie spotykać się z sytuacją dam Ci jak platyny dojdą. Czekam na wasze zdanie. _________________ |
|
1 Kwi 2011, o 13:16 |
|
|
Chodząca legenda
|
Wałkowane wiele razy.
Taka możliwość jest niemożliwa _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
1 Kwi 2011, o 13:32 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Z tego co wiem to była talka możliwosc, ale została usunięta, by nie było takiej sytuacji:
Nowy gracz z nadmiarem złotówek kupuje sobie 100000000 platyny i za to kupuje sobie pro super elo hiper joł eq. H-lvle raczej rzadko sprzedają platynę A przez to, że niskie lvle boją się oszustwa nie ma sytuacji jak ta wyżej wymieniona :[ Oszusci są karani jeśli są dowody :f _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 |
|
1 Kwi 2011, o 13:53 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
desacred napisał(a): Wałkowane wiele razy. Taka możliwość jest niemożliwa chyba forum nie czytasz Nikt nigdy nie napisał, że jest to niemożliwe. Ja jestem za wymiana platy miedzy graczami . I tak ludzie wymieniaja plate na kase czy itemy poza grą, w ryzykowny sposób. Lepiej aby było to jawne, nie bedzie wtedy oszustów. Ze wzgledów ekonomicznych, nic to nie zmieni, plate i tak ktos musi kupić (nie liczac tych malych ilosci z turniejów, konkursów itd), nie ma znaczenia jak pozniej bedzie transferowana i tak w koncu trafi do kowala lub za premke Cytuj: Z tego co wiem to była talka możliwosc, ale została usunięta, by nie było takiej sytuacji: Nowy gracz z nadmiarem złotówek kupuje sobie 100000000 platyny i za to kupuje sobie pro super elo hiper joł eq. H-lvle raczej rzadko sprzedają platynę A przez to, że niskie lvle boją się oszustwa nie ma sytuacji jak ta wyżej wymieniona :[ Oszusci są karani jeśli są dowody :f przeczytaj jeszcze raz to co napisales i zastanów sie nad logiką wypowiedzi ... _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
|
1 Kwi 2011, o 14:04 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
@Indywiduum - opcji takiej nie bylo, ale odbywalo sie to w inny sposob.
Podaje na swoim przykladze sytuacje z kiedys: Mialem platyne, kupilem X Inhibitorow, po czym wszystkie sprzedalem za kase, o jakiej na ten lvl by mi sie w ogole nie snilo, mialem w tedy kase na wszystkie rary z nikad. Czegos takiego byc nie moze, bo zniecheca to do gry low-lvle (sam nie gralem przez 1,5 miesiaca, bo bylo za latwo) Myslimy nad zlotym srodkiem, ale takiego narazie brak, wiec dopoki sie nie pojawi to wszystko zostaje jak jest. _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
|
1 Kwi 2011, o 14:37 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 8 Mar 2011, o 21:14 Posty: 12 Miejscowość: Elbląg Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Lester napisał(a): @Indywiduum - opcji takiej nie bylo, ale odbywalo sie to w inny sposob. Podaje na swoim przykladze sytuacje z kiedys: Mialem platyne, kupilem X Inhibitorow, po czym wszystkie sprzedalem za kase, o jakiej na ten lvl by mi sie w ogole nie snilo, mialem w tedy kase na wszystkie rary z nikad. Czegos takiego byc nie moze, bo zniecheca to do gry low-lvle (sam nie gralem przez 1,5 miesiaca, bo bylo za latwo) Myslimy nad zlotym srodkiem, ale takiego narazie brak, wiec dopoki sie nie pojawi to wszystko zostaje jak jest. A niby jak łatwiej? Wszystko wymaga odpowiedniego poziomów i skilli. Miałeś jedynie kase by to kupić, a i tak tego nie założyłeś. _________________ |
|
1 Kwi 2011, o 23:38 |
|
|
Duma Forum!
|
Platyna w handlu dla nisko poziomowych postaci jest absurdem - szybko się znudzą i przestaną grać, obładowani rarami.
Prawdopodobnie pojawi się opcja wymiany platyną w okienku handlowym z pewnymi ograniczeniami. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
|
2 Kwi 2011, o 01:20 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Lut 2011, o 20:56 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Lester napisał(a): @Indywiduum - opcji takiej nie bylo, ale odbywalo sie to w inny sposob. Podaje na swoim przykladze sytuacje z kiedys: Mialem platyne, kupilem X Inhibitorow, po czym wszystkie sprzedalem za kase, o jakiej na ten lvl by mi sie w ogole nie snilo, mialem w tedy kase na wszystkie rary z nikad. Czegos takiego byc nie moze, bo zniecheca to do gry low-lvle (sam nie gralem przez 1,5 miesiaca, bo bylo za latwo) Myslimy nad zlotym srodkiem, ale takiego narazie brak, wiec dopoki sie nie pojawi to wszystko zostaje jak jest. Hmm chyba nie znasz realiów gry np. S3: - rary z krzyżak , ichtion po 5k chodzą i ciężko sprzedać - mój kolega skrzydło z smoka sprzedawał 2 tygodnie aż puścił za niecałe 100k - jedynie jeszcze jakoś trzymają się ceny za rary dla mo i luka i to te leprze dzisiaj wystarczy trochę kasy i można się obkupić rarami. |
|
5 Kwi 2011, o 10:39 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
I pomyśleć że dziś możemy tak swobodnie handlować platyną a kiedyś było to niemożliwe. Ja chciałbym zaproponować by w dzisiejszym rozwiązaniu na paczki wprowadzono możliwość kupna platyny w paczkach po 10 , 50 i 100 sztuk. Znacznie ułatwiłoby to handel i wymianę, nieraz ktoś chce kupić tylko 10 platyny lecz takie są dostępne do kupna tylko przez sms. Moim zdaniem przy zakupie platyny powinna być właśnie możliwość wybrania czy np 500 sztuk platyny ma być w paczkach po 10, 50 lub 100 sztuk.
Liczę na nagrodę platynowego kilofa ;d E tam, kilof Dostajesz złoty szpadelek! Ostrzeżenie za odkopanie starego, nieaktualnego tematu. ~Give Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
28 Gru 2017, o 23:54 |
|
|
Uczeń Simona
|
HELLSING napisał(a): Liczę na nagrodę platynowego kilofa ;d W nagrodę pod wpisem dostaniesz tylko krótką notkę koloru zielonego z ostrzeżeniem za odkopywanie starych tematów. Oni nawet między sobą sobie te ostrzeżenia piszą xd Przyznaję ostrzeżenie za offtop, w konsekwencji recydywy ban na tydzień. Proszę o powstrzymanie się od tego typu nic nie wnoszących komentarzy, szczególnie w odkopanych tematach jak ten, który zamykam i archiwizuję - Szymdaro |
|
29 Gru 2017, o 00:02 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 84 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |