![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turek 5vs5 10-19
Turek 5vs5 10-19
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Inżynier ![]() Rejestracja: 13 Cze 2012, o 11:49 Posty: 413 Podziękowano: 220 razy Otrzymanych podziękowań: 159 razy Nick w grze: Rughes Serwer: Tolnor ![]() |
Przecież nikt Ci sie nie przyzna że zagłosował na nie ^^
|
|
10 Cze 2015, o 09:57 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 14 Sie 2014, o 20:59 Posty: 11 Podziękowano: 47 razy Otrzymanych podziękowań: 11 razy Nick w grze: Swistaki Serwer: Tolnor ![]() |
W końcu się doczekam turka dla mnie
_________________ https://www.youtube.com/channel/UC8LwcB ... Yjg/videos |
|
10 Cze 2015, o 12:44 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 17 Maj 2014, o 07:40 Posty: 113 Miejscowość: Nakło n. Notecią Podziękowano: 62 razy Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: NinjaRider ![]() |
Hehehe ja pamietam turek 3v3 msl 3 max lvl 1i min 1 xD
_________________ ![]() |
|
12 Cze 2015, o 16:29 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Mroku napisał(a): Hehehe ja pamietam turek 3v3 msl 3 max lvl 1i min 1 xD Przy aktualnym prologu to już nie jest możliwe _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
12 Cze 2015, o 16:30 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
Rejestracja: 10 Lip 2014, o 20:21 Posty: 48 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: voodoobosik ![]() |
@Krzysiek0269, Budda ja głosowałem na nie, nie lubię 5vs5, szczególnie na tak małych lvelach, gdzie jak już parę osób wspominalo będą barby i łuki na barby i łuki
![]() _________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
|
12 Cze 2015, o 16:42 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 14 Sie 2014, o 20:59 Posty: 11 Podziękowano: 47 razy Otrzymanych podziękowań: 11 razy Nick w grze: Swistaki Serwer: Tolnor ![]() |
MrSkisly napisał(a): @Krzysiek0269, Budda ja głosowałem na nie, nie lubię 5vs5, szczególnie na tak małych lvelach, gdzie jak już parę osób wspominalo będą barby i łuki na barby i łuki ![]() jak się nie znasz to się nie udzielaj i ty jesteś z s1 więc się nie wypowiadaj _________________ https://www.youtube.com/channel/UC8LwcB ... Yjg/videos |
|
12 Cze 2015, o 17:57 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
W sumie to nie jestem pewny czy będą przeważnie łuki na barby, takich drużyn kilka pewnie się znajdzie, ale zapewne w większości ukażą się pt w różnorakich składach. Z własnego przykładu mogę podać, że nie będę na turku w składzie barby + łuki i raczej nie ja jedyny taką drogę wybiorę. Taki turniej może przynieść wiele zabawy na s2.
_________________ Druid 119 Rośnie w siłe ![]() |
|
12 Cze 2015, o 18:27 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
Można iść i na pięciu sheedów, z których każdy będzie nagi oraz rozwijał wyłącznie manę. Przecież nikt nie zabroni. Tylko jakie szanse ma taki skład?
Kto jaką ma postać to pójdzie, o ile czas i chęci pozwolą. Ale nie oznacza że to skład mający największe szanse na wygraną. Polemizowałbym, że będą tylko łucznicy i barby. Owszem, są to najczęściej zakładane postacie... z uwagi że istnieją głównie turnieje 1vs1 czy 2vs2. W przypadku 5vs5 inne profesje zaczynają nabierać przydatności. Barba to oczywisty mus, z uwagi że jest najlepszym DMGerem na tym poziomie. Przynajmniej jedna sztuka na 19 lv się przyda. Debufferów jest dwóch - łucznik i VD. Osobiście wolałbym VD i łucznika na ~10-11 lv. Jeden dla szpili, drugi dla mamuśki. Łucznik pod wiedzę ![]() Pozostałe dwa miejsca wydają się być ciekawe dla kolejnych dwóch dmgerów (przynajmniej jeden dystansowy) lub druida. Jeden 15 lv, drugi 19 lv (jaki dokładnie MSL miałby taki turniej?) Tutaj już trzeba by głębokiego namysłu - Barb? Drugi VD, ale na 19 lv? Łucznik, bijący z ognistej? Czy zrezygnować z łucznika na rzecz MO, który powinien wyciągać większe DMG? Jak widać, kombinacje z innym składem niż same łuki i barby dają o wiele większe możliwości. |
|
12 Cze 2015, o 19:07 |
![]() |
|
![]() |
||
no jakoś sh sie sprawdza na turku 2vs2 ostatnio w składzie luk 19 łuk i 11 sh zajęliśmy 1 miejsce to czemu ma się nie sprawdzić na turku 5vs5
_________________ https://www.youtube.com/channel/UC8LwcB ... Yjg/videos |
|
12 Cze 2015, o 20:43 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 26 Paź 2013, o 16:28 Posty: 497 Podziękowano: 87 razy Otrzymanych podziękowań: 75 razy Nick w grze: Maahiverek Serwer: Tolnor ![]() |
Mój ulubiony skład na ten turek to 18rc, 19bb,19vd i 19łuk. Ciekawy i skuteczny:)
youtu.be/GNQIj9fPbhw _________________ 30.08.2015 [*] |
|
12 Cze 2015, o 21:16 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |