![]() |
Strona 6 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PvP
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol ![]() |
PvP Nalezy absolutnie zostawić. Ba wypadało by nawet dać więcej czerwonych pól
![]() _________________ dr 120 |
25 Sty 2011, o 19:59 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Lehmar napisał(a): PvP Nalezy absolutnie zostawić. Ba wypadało by nawet dać więcej czerwonych pól ![]() Brawo Dac mu piwa ![]() Tidus pomysł wybitnie głupi ze niby mam sie zapytac grzecznie tarczy/czaszki czy ma dostac łomot? Od tego jest arena i koniec _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
25 Sty 2011, o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 20:29 Posty: 42 Miejscowość: za komodą jest moim domem Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
folky napisał(a): Tidus pomysł wybitnie głupi ze niby mam sie zapytac grzecznie tarczy/czaszki czy ma dostac łomot? Od tego jest arena i koniec Jakby był wybitnie głupi to największe gry MMORPG pod względem popularności by go nie stosowały ![]() _________________ Challenge - bycie unikatową pod względem koloru i tytułu jednostką na forum - wykonane! Challenge - dostać awatar honorowego przyjaciela forum, który wykonał sam administrator - wykonane! Challenge - być Elitą Taern - wykonane! |
25 Sty 2011, o 21:44 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Drygu juz gdzies o tym pisal a ja przypomne. Argumenty typu "gdzie indziej jest a u nas nie" wogole do nas nie przemawiaja. Btw zgadzam sie ze pomysl chybiony
|
26 Sty 2011, o 12:26 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lut 2011, o 18:30 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
jak dla mnie najwiekszym atutem w tej grze jest wlasnie system pvp a ty akurat w tej sytuacji byles tym kturemu nie pasowalo a wiesz jak ten typ co cie tak pizdnął musial sie cieszyc? w tak hamski i perfidny sposob kogos uklepac sama rozkosz
|
27 Lut 2011, o 22:44 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 26 Sty 2011, o 22:10 Posty: 48 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 288 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Mam złe wspomnienia z innej gry, jestem całkowicie przeciwny postowi dachowego ;p
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
27 Lut 2011, o 22:47 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lut 2011, o 18:30 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
ale gdyby nie czerowne pola kturych moim zdaniem powinno byc wiecej to jak bys wyrownywal rachunki?:D
|
27 Lut 2011, o 23:39 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Lut 2011, o 20:56 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
desacred napisał(a): Więc według Waszego założenia nie jest to PvP tylko w kilku klepanie jednego jak to uskutecznia kilka ekip na łowisku i innych uczęszczanych miejscach. Jak by to nie wyglądało czy w rl czy w grze jest to buractwo żeby dosadniej tego nie nazwać. Dalsza dyskusja jest zbędna. W pewnych kwestiach się mylisz. 1. Nikt nie zmusza cie do wchodzenia na czerwone pola sam dokonujesz tego wyboru. Moim zdaniem powinno być ich więcej i to znacząco. Poza tym przy tak niskich stratach za śmierć w pvp w dodatku z protekcja 48 h jest to moim zdaniem idealnie zbalansowane pvp. Czego nie spotkałem w innych grach a w tej mi się właśnie podoba. 2. Po drugie nie unikniesz z najlepszym systemem na świecie ludzi którzy będą na 100 lvl zabijać 10 lvl. Zawsze się taki znajdzie ale to są wyjątki. 3. Grając na s3 jakiś 1-2 miesiąc temu jak zaczynałem expić na miskach to była kultura stanąłem przy jakiejś grupce odpoczywałem nikt mi jej nie ruszył. A teraz jest więcej ludzi na odpowiednim lvl żeby tam expić i z kultury zrobiły się zawody kto pierwszy ten lepszy. I tutaj przydaje się pvp bo w normalnej grze jak cie ktoś chodzi i irytuje to możesz mu zrobić kuku albo choć spróbować. Dlatego bardzo żałuje że cały teren z miskami nie jest pvp. Podsumowując uważam że pvp jest dobrze zbalansowane. Brakuje tylko odpowiedniej ilości terenów z możliwością walki pvp. |
28 Mar 2011, o 20:43 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
To że mam inne zdanie nie znaczy że się mylę...
Co do pkt 3 częściowo się zgodzę ![]() Cytuj: Podsumowując uważam że pvp jest dobrze zbalansowane. Nie jest zbalansowane w żadnym stopniu, balans jest np: wtedy gdy można walczyć tylko z poziomami +/- 5 lub można walczyć tylko 1vs1 a nie x vs 1. Ale nie ma co wracać do tematu ![]() Mi się nie podoba obecne rozwiązanie w pvp i tyle – to jest tylko (a może nie tylko…) moje zdanie. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
31 Mar 2011, o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Sty 2011, o 12:20 Posty: 290 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 27 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy ![]() |
Zgadzam się z moim przedmówca, jednakże zawsze można coś poprawić w pvp. Sama mechanika jest bardzo dobra, jednak nigdy nie można znaleźć złotego środka w walce pomiędzy graczami. Moim skromnym zdaniem system pvp nie powinien być zmieniany.
_________________ "Tylko umarli zobaczą koniec wojny" - Platon |
2 Kwi 2011, o 20:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 6 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |