Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zakładka ze skargami na ekipe.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 25 Sty 2015, o 14:51 Posty: 50 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 10 razy Nick w grze: Promilovy |
Chciałbym zaproponować na forum zakładke ze skargami na ekipe. Jak wszyscy dobrze wiemy ekipa nie zawsze jest święta. A teraz, jak to działa? Każdy serwer ma osobną zakładkę (tak jak targi) tam można składać skargi, ale z obawy przef zemstą (u niektórych gm naprawdę jest możliwa) wgląd mają TYLKO I WYŁĄCZNIE administratorzy serwerów oraz świadkowie zdarzenia (zostają uprawnieni do tego) mam nadzieję że i błędy ekipy będą karane bo czasem to już ludzkie pojęcie przechodzi. Ludzie boją się pisać o tym bo odrazu ban, a tak by mieli zapewnioną ochronę.
Mam nadzieję, że zostanie to wprowadzone, a o ile to możliwe jak najszybciej. _________________ <Nic tu nie ma.> |
|
20 Cze 2015, o 11:17 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
WIesz co ci powiem ... śniło mi się to dzisiaj że zakładam temat nt. błędów ekipy
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
|
20 Cze 2015, o 11:25 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Promilovy,
Nie wiem jak to jest u Ciebie, ale na "moim" supporcie istnieje taka ciekawa opcja jak zgłoszenie z powodem "Sprawa związana z ekipą". Screen: http://screenshooter.net/102562931/vimyeta Myślę, że opisanie sprawy nadużycia władzy / złamania regulaminu / itp / itd... można bardzo ładnie wyjaśnić poprzez tą opcję. Pozdrawiam |
|
20 Cze 2015, o 11:26 |
|
|
Administrator
|
Zemsta?
Będą zapraszani świadkowie? Zacznijmy od tego, że dla nas liczą się FAKTY, czyli screeny, logi, itp.. "zeznania" świadków nie mają żadnego znaczenia. Do działu "Sprawy związane z Ekipą" dostęp mają tylko Admini, jeśli jakiemuś nie ufasz, zawsze możesz poprosić o zajęcie się sprawą przez innego Admina, oczywiście prośba taka może być odrzucona - jak to ktoś napisał "z ekipą nie wygrasz", Administrator jest instancją ostateczną, i czy się Tobie podoba czy też nie, zajmuje się wszystkim co dotyczy gry Duma Taernu. Na zakończenie chciałbym zapytać kto, na kim, za co i w jaki sposób się mści? Bo jest to dla mnie niewyobrażalne. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
20 Cze 2015, o 12:32 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 25 Sty 2015, o 14:51 Posty: 50 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 10 razy Nick w grze: Promilovy |
Rzufik ty może nie wiesz, bo jesteś z ekipy. Na tb się nigdy nie mścił GM. Ale uwierz mi są takie przypadki.
_________________ <Nic tu nie ma.> |
|
20 Cze 2015, o 14:26 |
|
|
Uczeń Simona
|
Promilovy nie kozacz już, tylko podaj kto, komu, dlaczego i jak. Jestem pewien, że jak zrobisz to na forum, to nie będziesz musiał obawiać się zemsty
_________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
|
20 Cze 2015, o 15:06 |
|
|
Uczeń Simona
|
Podrasuje trochę pomysł. Weźmy wynajmijmy dwóch jąkających się i za recydywę błędów członka ekipy będą oni temu członkowi czytać w specjalnie zbudowanym pomieszczeniu całą trylogię Sienkiewicza. Członek musi dotrwać do końca, bo inaczej co to za kara będzie.
_________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
|
25 Lip 2015, o 23:54 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 20 Kwi 2016, o 23:03 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: MrVendetta Serwer: Tolnor |
Jest jedna gra, w którą grałem kilka lat temu, opcje czatu jest tak rozwinięta (nie wiem czy nie lepiej niż sama gra).
_________________ Taa... Nigdy się nie nauczą. |
|
1 Maj 2016, o 14:57 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Kopacz roku
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
2 Maj 2016, o 22:17 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |