![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd w q Starzy znajomi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 10 Lip 2014, o 20:21 Posty: 48 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: voodoobosik ![]() |
Serwer: S7
Nazwa postaci: Czas: 2015-06-20 godzina ~14:33 Opis: Robię questa starzy znajomi. Znalazłem ciało posłańca, który nie dotarł do ludzi Darko. Mam wrócić do owych ludzi Darko. Wchodzę do ich jaskini... a tam pusto. Próbowałem wszystkiego: Wchodzenia z innymi, relogów, wielokrotnego wychodzenia i wchodzenia. Nic nie działa. Pytałem ludzi na czacie globalnym. Jedyna odpowiedź jaką dostałem to: 14:30 CzapaXpompa: też tak miałem ![]() 14:30 [ CzapaXpompa ]: i jak to zrobiles? 14:30 CzapaXpompa: nie zrobiłem 14:31 [ CzapaXpompa ]: i dalej masz ten q? 14:31 CzapaXpompa: bo kiedy nie zaszłem tam to pusto było 14:31 CzapaXpompa: + Nazwa mojej postaci: Voodoobosik Edit. dla jasności mój serwer to S7 Połączyłem - Nicolay _________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
20 Cze 2015, o 14:36 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Idź dalej w tej jaskini do jej drugiej części, może tam się ukryli.
_________________ ![]() ![]() |
20 Cze 2015, o 17:14 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 10 Lip 2014, o 20:21 Posty: 48 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: voodoobosik ![]() |
Dzieki, juz są, byli na samiutkim koncu, nawet nie wiedzialem, ze da sie tam dojść. Temat do zamknięcia.9
_________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
20 Cze 2015, o 20:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |