![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Plox
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Cze 2015, o 17:29 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Nef ![]() |
Witam chciałbym złożyć propozycje ulepszenia ploxa. Chodzi w niej m.in. o to by ploxowi odebrać kondycje ,a dorzucić manę ponieważ plox połączony z husarionem szybko się jej pozbywa. Proponuje mu również dodać jakiś skill który uczyni go bardziej atrakcyjnym np jakiś dmg.
_________________ Pozdrawiam Nef |
24 Cze 2015, o 17:38 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Plox jest mało atrakcyjny?
|
24 Cze 2015, o 17:51 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 15 Mar 2014, o 17:56 Posty: 408 Miejscowość: Gorzów Wielkopolski Podziękowano: 72 razy Otrzymanych podziękowań: 95 razy Nick w grze: Loth ![]() |
Dev nobów nie zrozumiesz
![]() Ostrzeżenie za spam, to nie Karczma. rzuff _________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
24 Cze 2015, o 19:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Lodbrook napisał(a): Dev nobów nie zrozumiesz ![]() yyy nie rozumiem Cię ![]() Ostrzeżenie za spam, to nie Karczma. rzuff |
24 Cze 2015, o 19:15 |
|
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Ale cb pojechal
Jestem za tym aby dac plox ukaz a z mana moze byc ![]() Ostrzeżenie za spam, to nie Karczma. rzuff |
25 Cze 2015, o 14:23 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 8 Gru 2013, o 16:40 Posty: 161 Podziękowano: 232 razy Otrzymanych podziękowań: 77 razy Nick w grze: Elfnocy ![]() |
Sam ploxa posiadam i gram i jedyne co mnie boli to że strasznie łatwo go zabić a ukaz cóż mógłby być ale tylko jako debuff bez możliwości tego potężnego ataku kończącego .
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
25 Cze 2015, o 14:59 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
"Plox latwo pada " chyba kazdy pet latwo pada na poczatkowych lvl a przewaznie te z pierwszej klatki
|
25 Cze 2015, o 19:40 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 8 Gru 2013, o 16:40 Posty: 161 Podziękowano: 232 razy Otrzymanych podziękowań: 77 razy Nick w grze: Elfnocy ![]() |
damian4321 napisał(a): "Plox latwo pada " chyba kazdy pet latwo pada na poczatkowych lvl a przewaznie te z pierwszej klatki Oczywiście ale Plox ma ku temu szczególne skłonności. (No nie wiem jak jest z motylem ) _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
25 Cze 2015, o 20:28 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
motyl ma resy ale przydalo by sie aby od 60lvl mial oski na 5 rund bo normalnie to slabo
ale narazie zajmijmy sie ploxem (brak resow itp) : przydalo by sie mu cos zmienic w tym przypadku moze res na ene ![]() |
25 Cze 2015, o 23:53 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Plox nie będzie w żaden sposób zmieniany.
|
26 Cze 2015, o 00:17 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |