![]() |
Strona 2 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kasowanie postaci
Kasowanie postaci
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
![]() |
Cytuj: Dla mnie usuwanie postaci poniżej 10 lvla to mit, nigdy nie widziałem, zeby któraś z moich postaci usunięto. W 100% się zgadzam. Postaci depozyty, lolki na turnieje (specjalne tj np 1lvl), do blokowania nicków (fajny sposób, żeby zarobić ![]() _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
28 Cze 2015, o 10:29 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 27 Cze 2015, o 15:46 Posty: 54 Miejscowość: Tam -----> Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy Nick w grze: LuigiVampa Serwer: Tolnor ![]() |
No i właśnie o tym mówiłem. Niezły zarobek co nie? zwykłe draństwo i chamstwo za przeproszeniem
![]() ![]() |
28 Cze 2015, o 11:31 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 10 Lip 2014, o 20:21 Posty: 48 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: voodoobosik ![]() |
ShaTaNek napisał(a): @Titania chyba mnie źle zrozumiałaś. Wszystko po pierwsze jest do ustalenia a po drugie to chodziło mi że musi się przynajmniej 1x w miesiącu zalogować jeśli tego nie zrobi to dostaje kolejny miesiąc i pod koniec tego drugiego miesiąca postać się kasuje a wszystkie rzeczy które miała na sobie wędrują do depozytu/jeśli nie ma miejsca wędrują one do pierwszej postaci która będzie na nowo założona jednakże będą one przypisane jako: hmm no nie wiem coś w stylu: "Nieznany przedmiot" A co jeśli ta "główna postać" Była na innym serwie niż lolek? Przecież ceny platyny też są różne na różnych serwerach. _________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
30 Cze 2015, o 09:14 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 27 Cze 2015, o 15:46 Posty: 54 Miejscowość: Tam -----> Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy Nick w grze: LuigiVampa Serwer: Tolnor ![]() |
W takim przypadku platyna byla by wypakowywana
|
30 Cze 2015, o 15:35 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Ciekawie jest z tymi depo
![]() A moze by ekipa zrobila przy wykupieniu all depo ostatni ktory by kosztowal 200 pl lub za ukonczenie q ![]() |
30 Cze 2015, o 23:29 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 17 Maj 2014, o 07:40 Posty: 113 Miejscowość: Nakło n. Notecią Podziękowano: 62 razy Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: NinjaRider ![]() |
hmm po co jak takowy system istniej bądź kreatywny
_________________ ![]() |
5 Lip 2015, o 13:31 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 10 Lip 2014, o 20:21 Posty: 48 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: voodoobosik ![]() |
Mroku napisał(a): hmm po co jak takowy system istniej bądź kreatywny Nie chodzi o kreatywność, tylko ulepszanie gry. Jeśli obecny system zawodzi to jak najbardzoej- zmieńmy go. _________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
6 Lip 2015, o 23:04 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
System kasowania postaci jest lekko przytkany, dokładnie jak to szymdaro podał - nie będę podawał źródła tych danych - bo jakoś kojarzą mi się z własną wypowiedzią dla jednej z GM na s7
![]() Dlatego też, w najbliższym czasie należy się spodziewać akcji 'Eksterminacja' i duża liczba postaci spełniających warunki kasacji tj. edit Błędnie podałem warunki kasacji - błąd przekreśliłem i za niego przepraszam - powinno być:240 dni nieaktywności i max 5 lvl. |
7 Lip 2015, o 07:44 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
System jest przytkany, bo jest przestarzały i nieprzystosowany do tak dużej ilości graczy? Może można od razu zrobić jakiś nowy programik, który będzie szybciej i wydajniej wrzucał do usunięcia postaci nielogujące się?
|
7 Lip 2015, o 14:58 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
Nie jest to kwestia przestarzalego programu, bo to w sumie prosty skrypt. Sprawdza dwa warunki i jeśli oba są true to kasuje. Problem polega na tym, że ilość kasowanych postaci była mniejsza niz ilość przybywających do puli spełniających warunki kasacji. Wystarczy zrobić jednorazowe czyszczenie i podnieść ilość kasowanych każdej nocy. To załatwi sprawę.
|
7 Lip 2015, o 15:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |