![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sprzedaz platyny na sztuki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 10 Lip 2014, o 20:21 Posty: 48 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: voodoobosik ![]() |
HELLSING napisał(a): Powinno się stworzyć jakąś możliwość wymieniania dużych paczek po 50 na mniejsze po 10 _________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
9 Lip 2015, o 19:20 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 17 Maj 2014, o 07:40 Posty: 113 Miejscowość: Nakło n. Notecią Podziękowano: 62 razy Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: NinjaRider ![]() |
hmm no opcja np 50 platy (paczka50) zamieniasz opcja na 50platy po 5 paczek(10platy jedna)
_________________ ![]() |
9 Lip 2015, o 19:58 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 20 Cze 2013, o 12:30 Posty: 206 Miejscowość: Laedmoor Podziękowano: 133 razy Otrzymanych podziękowań: 52 razy Nick w grze: GoQu ![]() |
Tak... plata za sztukę nie jest droga. Trzeba zarobić, żeby coś osiągnąć. 10 platy to 150-170k na s7. (nie wiem jak na innych serwach). Jestem na nie.
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
14 Lip 2015, o 19:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pamietam jak zaczynalem grac i jak płata byla po 3k to chciałem sprzedać 6 co mialem "na postaci" bo nowe eq od kowala było za drogo
![]() Ale rzeczywiście płata nie jest droga, może z perspektywy 30 lvla kiedy zaczyna się, że musisz mieć full eq w rarach to może być problem, ale chyba każdy przez to kiedys przechodził(pomijam fakt że druid to ciota w zarabianiu nawet na mid lvlu) |
14 Lip 2015, o 21:32 |
|
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Sprzedawanie platy w ilosciach <10pl nie przejdzie, poniewaz w obiegu znajdzie sie platyna z turniejow, co napewno Drygowi na reke nie bedzie
![]() Jednak pomysl z wymiana paczek platyny z 50 na 5x10 jest sensowny. Jednak nic za darmo! Potrzeba nam NPC. Moze kulawy za pare imperialow? _________________ Heremon sprzedaje mi zioło. |
15 Lip 2015, o 15:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |