![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wskaźnik wymaganego doświadczenia
Wskaźnik wymaganego doświadczenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 8 Lip 2015, o 15:06 Posty: 37 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Refugiado ![]() |
Najlepszy pomysł jaki widziałem, bardzo się przyda.
|
10 Lip 2015, o 09:51 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 1 Lip 2012, o 03:02 Posty: 13 Miejscowość: Wilczy Szaniec Podziękowano: 23 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Panzerdark ![]() |
ShaTaNek napisał(a): Chej, mam pewien pomysł związany z częstym powdem mojej irytacji mianowicie chdzi mi o to że kiedy się expi często luka się na wskaźnik expa liczy sie, odejmuje, kombinuje bo nie ma nigdzie jako tako pokazanej ilości wymaganego expa by osiągnąć poziom. Apeluje tutaj o mały nawiasik kolo tego paska bylo by to koloru pomarańczowego i wygaldalo np: (657785) Prosze o wypowiedz na temat mojego pomysłu ![]() załamałeś mnie zupełnie ![]() wymagany exp do osiągnięcia poziomu odjąć posiadany równa się to co musisz doexpić ![]() Przeraża mnie fakt, że gram wśród takich osób jak Ty ![]() |
10 Lip 2015, o 14:44 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 5 Lis 2010, o 01:50 Posty: 1466 Miejscowość: Płock Podziękowano: 201 razy Otrzymanych podziękowań: 140 razy Nick w grze: Darkhen Serwer: Tolnor ![]() |
Właśnie nie do końca rozumiem czy chodzi o poziom postaci, czy psycho.
Jak o psycho to temat spoko. Jeżeli o poziom postaci to masakra. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
10 Lip 2015, o 14:56 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Darkhen napisał(a): Właśnie nie do końca rozumiem czy chodzi o poziom postaci, czy psycho. Jak o psycho to temat spoko. Jeżeli o poziom postaci to masakra. Dokładnie.. jeśli chodzi o postać, to mój post jest nieaktualny ![]() _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
10 Lip 2015, o 14:58 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 10 Lip 2014, o 20:21 Posty: 48 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: voodoobosik ![]() |
Ja w ogóle nie wziąłem pod uwagę, że może chodzić o poziom postaci... Jeśli wg Cb obliczeni3 ile brakuje do lv to kombinowanie to polecam szkołę...
_________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
10 Lip 2015, o 15:10 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 19 Sty 2015, o 14:01 Posty: 35 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy ![]() |
Na nie.
Czy naprawdę tak trudno policzyć sobie coś takiego: X-(Ilość expa który potrzebny jest nam do wbicia lvla) Z-(Ilość expa który obecnie mamy) X-Z=Ile musimy wbić expa żeby wbić następny level. A jeśli ktoś ma 1 z matmy polecam kalkulator ![]() |
10 Lip 2015, o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 6 Gru 2014, o 15:08 Posty: 118 Podziękowano: 99 razy Otrzymanych podziękowań: 72 razy Nick w grze: Qomb Serwer: Tolnor ![]() |
Mam do tego taką propozycję aby nie ''wciskać'' jakiś dodatkowych ikonek obok ilości expa, aby stworzyć np. w ustawieniach zakładkę o nazwie inne w której byłby podany wskaźnik ilości expa do wbicia oraz powodzenia ataków w naszą postać i powodzenie naszych ataków. można też tam dodać komendę /ekipa . Ogólnie taka wielofunkcyjna zakładka
![]() _________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
10 Lip 2015, o 17:20 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 5 Lis 2010, o 01:50 Posty: 1466 Miejscowość: Płock Podziękowano: 201 razy Otrzymanych podziękowań: 140 razy Nick w grze: Darkhen Serwer: Tolnor ![]() |
MrSkisly napisał(a): Ja w ogóle nie wziąłem pod uwagę, że może chodzić o poziom postaci... Jeśli wg Cb obliczeni3 ile brakuje do lv to kombinowanie to polecam szkołę... Temat jest tak niesprecyzowany, że ciężko się domyślić o jaki exp chodzi. _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
10 Lip 2015, o 17:57 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Z tego co widzę to dużo osób przeczytało nie dokładnie i stąd tak wysokie poparcie
![]() ![]()
Spoiler:
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
10 Lip 2015, o 19:42 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |