![]() |
Strona 3 z 5 |
[ 43 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Farbowanie petów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 8 Lip 2015, o 15:06 Posty: 37 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Refugiado ![]() |
Vanessa napisał(a): ODKOPUJE TEMAT! Dlaczego? Ponieważ akurat rozmawiam z znajomą na temat petów i watahy, która ma wejść już niedługo i wymyślamy sobie fajne kombinacje petów, które ładnie by do siebie pasowały. Np: Król Jungli - a jako pety jagur i pantera. Włóczęga - a jako pety zgraja psów - biały ogar, czarny ogar i hiena/wilczur XD Pustynny Czarnoksiężnik - a jako pety Skorpion i Hiena lub Kobra. Mag Elementalista - a jako pety Fenix i Aquaton (jako kamienny golem) No i właściwie przy Aquapetach pojawia się problem, ponieważ ich wygląd nie pasuje do niczego poza nimi samymi D: (zwłaszcza Aquasol). No to moja znajoma i ja myślimy sobie - czemu by nie odkopać tematu odnośnie farbowania petów i jeszcze raz przyjrzeć się temu pod kątem watahy, by nasi towarzysze, którzy będą z nami jakoś do siebie pasowali kolorystyczne, by to ładnie wyglądało, a nie np: Pies, Aquasol i Kobra. Myślę więc, że pomysł kolorowania petów pod kątem watahy byłby jeszcze bardziej ciekawy. Takiego Aquatona np: można by pokolorować na ciemne barwy (czerń lub szarość) i by robił za kamiennego golema lub na czerwono (za ognistego). Aquasola można by pomalować w odcień piasku i dołączyć do "Pustynnego Czarnoksiężnika" jako takie pustynne coś XD. Zdaję sobie sprawę, że robienie takich rzeczy może być długie, dlatego właśnie znajoma mi napisała tu cytat: "jak nie zmiana na dowolny kolor to chociaż 3 do wyboru z uwzględnieniem aquapetów" Na pewno urozmaiciło by to rozgrywkę pod względem artystycznym D: Zgadzam się to by się przydało z kolorami, pierwszy post jak przeczytałem to pomyślałem niech jeszcze tatuaże odblokują dla petów (takie znaki dziwne jakieś) a kolorki fajna sprawa. |
12 Lip 2015, o 00:08 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 27 Cze 2015, o 15:46 Posty: 54 Miejscowość: Tam -----> Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy Nick w grze: LuigiVampa Serwer: Tolnor ![]() |
Mi sie bardzo pomysł podoba bo z checia bym tygryska na biało walnał, leci kufel za świetny pomysł
![]() |
12 Lip 2015, o 02:06 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 11 Lip 2015, o 20:19 Posty: 27 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Pociety ![]() |
Witam, poco ten pomysł z malowaniem petów jak pewnie i tak jak już to wejdzie to za 2 lata . ;p
_________________ Pocięty - Voodoo 74 LvL Covith - Druid 40 LvL Pozdrawiam, KaricK |
12 Lip 2015, o 08:59 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Pomysł bardzo okey
![]() ![]() _________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
12 Lip 2015, o 20:15 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Uważam możliwość zmiany koloru peta za bardzo ciekawy pomysł. Pomogłoby to stworzyć oryginalny klimat teamu pomocników gracza. Biorąc pod uwagę obecną kolorystykę petów w momencie wejścia watahy, będzie drażnił brak spójności barw przy niektórych kombinacjach.Czy jest szansa na wprowadzenie tego typu zmiany? Czy to jeden z tych pomysłów, o których należy raz na zawsze zapomnieć ?
|
17 Lip 2015, o 07:23 |
![]() |
![]() |
|
Inżynier ![]() Rejestracja: 29 Lut 2012, o 12:04 Posty: 1452 Podziękowano: 112 razy Otrzymanych podziękowań: 357 razy Nick w grze: Zojah ![]() |
W wersji 2d nie ma na to szans. Ale w 3d, zobaczymy:)
_________________ pozdrowienia z s7, eu i s5 Kidda (mała mo), MarysQ vel Kidda (dru 120) Zojah zwana Zośką (ryc z s5) |
17 Lip 2015, o 07:37 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 21 Gru 2011, o 09:54 Posty: 190 Miejscowość: Nawet google nie widzą Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy Nick w grze: Mashtall Serwer: HardCore ![]() |
Watacha ma wejsc do gry i jak wyobrazasz Sobie kolesia z tzw tecza, jak dla mnie to lipa zobaczyc takiego kolesia ;/
_________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
17 Lip 2015, o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Steevy napisał(a): Watacha ma wejsc do gry i jak wyobrazasz Sobie kolesia z tzw tecza, jak dla mnie to lipa zobaczyc takiego kolesia ;/ A jak wyobrażasz sobie "kolesia" w przypałowym wdzianku obecnie? No sosna po prostu |
17 Lip 2015, o 17:24 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 17 Maj 2014, o 07:40 Posty: 113 Miejscowość: Nakło n. Notecią Podziękowano: 62 razy Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: NinjaRider ![]() |
ja jestem na tak fenixa pomalowac na niebieski hehe ubrania na peta widoczne w walce też na tak hehe
_________________ ![]() |
18 Lip 2015, o 07:43 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Sie 2011, o 18:26 Posty: 111 Miejscowość: Wawka Podziękowano: 308 razy Otrzymanych podziękowań: 659 razy Nick w grze: Conan Serwer: Ostlor ![]() |
Ja też na tak, ale pod warunkiem, że nie będzie możliwości uzyskania sweetaśnych kolorów. Należy wskazać, że to jest gra dark fantasy a nie my little pony. Wystarczy, że muszę tolerować nicki typu: "Koksxxsilny", czy "OropvpxxkoxX", różowe, pistacjowe czy też błękitne pety to byłoby już zbyt wiele...
_________________ corrumpunt mores bonos colloquia mala |
22 Lip 2015, o 21:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 5 |
[ 43 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |