![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Idea Dom handlowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
![]() |
fajne nowatorskie pomysły a wy hejtujecie
![]() |
13 Lip 2015, o 23:24 |
|
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
TrueOgre napisał(a): Jestem na nie. Obecny system handlu działa znakomicie, pozwala nawiązać nowe znajomości oraz daje możliwość interakcji między graczami. Tak, masz racje. Należy tez pamietać ,ze gracze nawiązują nowe znajomości TYLKO przez handel . Poza tą potrafisz podać jeszcze jakąś wade targowiska ? _________________ Pomysł dobry ale wprowadzimy dopiero po 3d. |
14 Lip 2015, o 00:35 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 11 Lip 2015, o 20:19 Posty: 27 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Pociety ![]() |
Pomysł ciekawy , ale na dłuższą metę zgaduje że by się to graczom znudziło... zrób ankiete .zobaczymy jak kto woli
![]() _________________ Pocięty - Voodoo 74 LvL Covith - Druid 40 LvL Pozdrawiam, KaricK |
14 Lip 2015, o 09:47 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Dannovan napisał(a): TrueOgre napisał(a): Jestem na nie. Obecny system handlu działa znakomicie, pozwala nawiązać nowe znajomości oraz daje możliwość interakcji między graczami. Tak, masz racje. Należy tez pamietać ,ze gracze nawiązują nowe znajomości TYLKO przez handel . Poza tą potrafisz podać jeszcze jakąś wade targowiska ? Moze pytanie nie do mnie, ale tak. Potrafie podac jeszcze pare wad. Sporych wad. - brak mozliwosci negocjacji, - zmniejszenie znaczenia czatu handlowego (prawdopodobnie bylby nieuzywany, najwyzej ktos napisze "kupie"), - zalozmy, ze potrzebuje rar, ktory rzadko dropi. Co wtedy? Oprocz pisania na handlowym "kupie" mam biegac do takiego targowiska co minute, godzine, dzien? Osoby, ktore wystawia swoj towar zapewne wylacza swoj czat handlowy, przez co dyrastycznie zmniejszy sie szansa odzewu na moje "kupie". _________________ Heremon sprzedaje mi zioło. |
14 Lip 2015, o 10:04 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Wydaje mi się, czy to nic innego jak targowisko z inną nazwą i w budynku?
_________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
14 Lip 2015, o 11:31 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
@Vcoorv
Gdyby targowisko weszło prawdopodobnie pojawiłaby się opcja licytacji , więc urok by pozostał. No tak, tu masz racje czat handlowy ,przestalby istnieć ale co z tego ? Skoro dropnie komuś drogi rar to pisze na handlowym ,że go sprzeda a jeśli targowisko wejdzie to wystawi go na aukcje ,więc w czym problem ? _________________ Pomysł dobry ale wprowadzimy dopiero po 3d. |
14 Lip 2015, o 11:48 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Problem w tym, ze targowisko zamiast ulatwic gre, tylko by ja utrudnilo. Nie wiem jak Wam, ale mnie jakos nie kreci bieganie do targowiska co pare minut, zeby zobaczyc czy ktos czasem nie wystawil rar, ktorego potrzebuje
_________________ Heremon sprzedaje mi zioło. |
14 Lip 2015, o 18:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Nikt Ci nie każe biegać co 5 minut, jeśli będzie Ci zależeć to będziesz tam sidzięc całe dnie, a jak nie, to będzie to Twój problem... Wystarczy założyć że targowisko miałoby "rozdzielny interfejs" tak jak czat i sytuacja zmienia się od razu... Nikt nawet nie zapowiedział że to powstanie nawet w przeciągu najbliższego roku a wy już macie spekulacje jak by to wyglądało. Ją też mam różne pomysły na to jak mógłby wyglądać nowy boss ale i tak okaże się że w życiu nie trafie na tego samego co wprowadzą
|
14 Lip 2015, o 21:37 |
|
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |