![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Instancje do Bossów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 11 Lip 2015, o 17:54 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Chesterold ![]() |
co myślicie nad tym żeby zrobić instancje do Wenda i Jastrzębiora ?? Bo to troszkę głupie ze respi na zielonym w Berin / to nie są Czempy wiec może było by to możliwe żeby zrobić instancje do tych dwóch Bossów ?
|
15 Lip 2015, o 16:51 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Ciekawi mnie klasyfikacja mobów na bossy i czempy. Wend i jascomp są jak najbardziej czempionami, a konkretne bossami - czempionami.
Nie widzę powodu usuwać takiego urozmaicenia tylko po to, by sprowadzić niemal wszystko do jednego schematu. Prędzej zastanowiłbym się nad przekształceniem map na instancje z ograniczoną ilością graczy, co pozwoliłoby nieco rozładować tłok nie tylko przy polowaniu na czempiony, ale również podczas expienia. Zniknęłyby główne argumenty przeciw połączeniu wszystkich serwerów, co jest planowane przy 3d. |
15 Lip 2015, o 16:58 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Moim zdaniem zbędne. Z Wendem jest tak,że o przybliżonej porze,gdy owy czempion ma się zrespić gracze rywalizują,aby go złapać. Gdyby doszło do tego,że dodana zostanie insta do Wenda cały ten urok by znikł i dodatkowo rary,które z niego wypadają znacznie by staniały.
|
15 Lip 2015, o 17:14 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 27 Cze 2015, o 15:46 Posty: 54 Miejscowość: Tam -----> Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy Nick w grze: LuigiVampa Serwer: Tolnor ![]() |
Padłem. A jak myślisz dla czego nie ma do nich instancji?
|
17 Lip 2015, o 14:54 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Wend i Wrona, w mojej opini, uatrakcyjniaja gre. Kalart dobrze Ci wyjasnil. Jednak mapy z ograniczeniem to przesada.
_________________ Heremon sprzedaje mi zioło. |
17 Lip 2015, o 15:04 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 21 Gru 2011, o 09:54 Posty: 190 Miejscowość: Nawet google nie widzą Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy Nick w grze: Mashtall Serwer: HardCore ![]() |
Chempy pojawiaja sie jak wend czyli w okreslonym czasie i na ktoryms z miejsc. Insty rozwalilyby ich unikatowosc ktora jest byla i bedzie
![]() ![]() To nie zmieni sie na 200% _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
17 Lip 2015, o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
A ja wam powiem jaka jest różnica pomiędzy czempionami a bossami.
Z bossów dropią rary/psycho, a z czempionów sety.
Spoiler:
Dlatego Wend i Jastrząb są wyjątkowymi bossami bo mają czas respu, a nie lokacje, ale dropią z nich rary/psycho. Tak samo jak wyjątkowym czempionem jest Amorfa, która posiada instancje, ale dropią z niej sety.
Spoiler:
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
18 Lip 2015, o 12:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |