Strona 5 z 7 |
[ 61 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe bossy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 22 Gru 2010, o 19:03 Posty: 67 Miejscowość: Niby landia Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
kuki napisał(a): rozpaleniec ktory ma ciosy mo i rycka? :> dziwna mieszanka Kosa - po co kolejna bron dla barbow, maja tasak, sidun i jeszcze ognisty mlot :c Pas by się przydał _________________ ******************************************************************************************************* |
5 Kwi 2011, o 10:24 |
|
Uczeń Simona
|
viewtopic.php?f=70&t=4447
Zapraszam do wypowiadania się _________________ http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
8 Kwi 2011, o 18:35 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja myślę że na wyspie trzeba zrobić jaskinię, która będzie instancją, potwory w instancji będą nietoperze i nietoperze fiolteowe, a bossem niech zostanie wampir z umiejętnościami krwawienie i zakażenie. A z niego będą wypadać druciaki (spodnie dla fizola), wzorasy (spodnie dla maga), Vampiriak (łuk). Co wy na to?
|
26 Kwi 2011, o 10:10 |
|
Współpracownik Gnarla
|
gitman napisał(a): Ja myślę że na wyspie trzeba zrobić jaskinię, która będzie instancją, potwory w instancji będą nietoperze i nietoperze fiolteowe, a bossem niech zostanie wampir z umiejętnościami krwawienie i zakażenie. A z niego będą wypadać druciaki (spodnie dla fizola), wzorasy (spodnie dla maga), Vampiriak (łuk). Co wy na to? Ja myslę ze powinnienes przestac pisac twoje pomysly sa chaotyczne i widac ze nie przykladasz sie do nich _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
26 Kwi 2011, o 10:36 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł z szkieletem bossem jak najbardziej tak ale myśle że powinien być mocnijszy tak na poziomie Geo
_________________ Co masz zrobić jutro, zrób pojutrze bedziesz miał 2 dni wolnego . . . Teraz i Zawsze s3 ( Druid ) +95 ON ( Rycerz ) +102 ON ( Barbarzyńca ) 75 OFF |
26 Kwi 2011, o 13:23 |
|
Walczący z drzewcami
|
ja mam pomysł na bossa taki ze:
nazywał by się Guardian(30lvl) ,miałby 6k hp i walczył by w sposób rycerza można go umieścić gdzieś na zamku lub w przeciwnym kierunku jak się idzie na duchy ... _________________ 2010-12-23 09:07:11-start gry 2012-04-07 21:25~ koniec gry(ban) 20120-06-01 xx:xx-powrót |
26 Kwi 2011, o 14:26 |
|
Uczeń Simona
|
Nie wiem co dropi z Wendigo, ale wg mnie przydalby sie jakis boss na h-lvle z rarami:
- miecz na rycka, bo najlepsza ich broń to isverd na 32 bodaj lvl - pas na fizola, bo tylko anabolik mają - pelerynka na magicznych z + do hp, bo w sumie mamy tylko tą z dz - opcjonalnie jakies pro imba łapki na sheeda, które moglby konkurowac z zestawem miecz+ tarcza Co do bossów na l-lvl to wg mnie jest ich wystarczająco duzo, zwlaszcza, ze nawet na takie duchy coraz smielej wybieraja sie grupki +20lvl i to z calkiem dobrymi skutkami. _________________ |
26 Kwi 2011, o 14:42 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 3 Mar 2011, o 18:06 Posty: 26 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 4 razy |
Zantodemon 2(czyli ten PumpMaster na wieży quest 25lvl) nie byłby złym pomysłem oto co ja bym dodał gdzie i jak insta itp.:
Instancja: Byłby to wygasły portal który przenosi graczy do instancji.Potem idzie się wzdłuż schodów w dółzabijając stworki i dochodząc do okrągłej komnaty gdzie znajduje się boss. Mobki i Boss: Ogr strażnik/Ogr wojownik/Ogr(ten trzeci ),Vampirie.Bluttery,Upadli rycerze/kusznicy,new mobek:Potępiony inżynier(skile:Lalka,szpila,zatrucie,otępienie|staty:700HP 500many 500kondycji|wygląd:taki imperialny mag tylko ,żeby miał twarz demona i bez kapelusza. Boss PumpMaster(posiada on 7k HP) i obstawa 2Potępieni inżynierowie.(pump nawala i z dyst i z bliska jego skile to:taran, zwykłe uderzenie,rzut kamieniem,gruboskórność,ryk,okrzyk bojowy.) Rary: "Cembrionath" Jest to płaszcz dla fizoli. Wymagania:30lvl i 35siły Statystyki:4siły 4zręki 70HP 70kondy "Gangerdobe" Są to spodnie dla magów. Wymagania:32lvl i 40wiedzy Statystyki:5mocy 7wiedzy 50HP 50mana obrona 31/32/30 "Funtordepond" Jest to pas dla fizoli. Wymagania:34lvl Statystyki:6siła 6zręka 50HP 30konda Bardzo się ciesze jakby się wam podobało i może coś z mojego pomysłu wejdzie w życie. _________________ "Zwycięstwo bez przyjaciół nie jest zwycięstwem! |
26 Kwi 2011, o 15:22 |
|
Uczeń Simona
|
Według na słabszy lvl przyda sie boss szkieletów.Wygladało by to tak;
Boss;krół kości.hp około 1 tys i byłby na wyspie tam gdzie stoi drzewiec mogłaby by byc jaskinia w której był by Ochrona mogły by byc kościaki po 500hp.Mogłby by wyrzucac takie rary jak ,,Kosc" bron dla fizola w podobie miecza na 20 lvl , ,,Szkielet,, pancerz dla magów na 20 lvl i ,,Zeby szkieleta" naszyjnik dla fizola na 20 lvl. _________________ Basketo s3 |
27 Kwi 2011, o 15:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ludzie, trochę wyraźniej.
@ up Pas dla fizoli ok - tylko na cholerę na taki niski lvl. I to raptem o 1 stat więcej niż Anabolik. Możnaby jakiś pasek wcisnąć dla postaci ok. 45 lvla - dajacy hp, manę i kondę, żeby posiadacze Karlderów, a nie Ugunsów, nie byli pokrzywdzeni. Dajmy na to 50 many, 80 kondy i 120 hp. Poza tym niegłupim pomysłem byłoby wprowadzenie jakiś rarów "udziwnionych" - np. dla sheeda na kastety dobrym rozwiązaniem byłyby rary dające siłę i manę - many takiemu sheedowi brakować będzie, a siła zamiast zręki się przyda. Łuk też by nie wzgardził czymś podobnym przecież. A i wprowadziłoby to różnorodność wśród rarów, buildów, postaci - ze względu na pewnie niska cenę takowych rarów ludzie robiliby alternatywne buildy postaci, szczególnie po wprowadzeniu podklas. Co znów znacząco wpłynęłoby na jakość rozrywki, zróżnicowanie przedmiotów i zatrzymałoby jakiś procent graczy na dłużej. Poza tym kolejne rary to nowi bossowie - miejsc na instancje jest aż nadto - wyspa, portal na zgorzelisku przenoszący graczy gdzieś tam, wielkie drzwi w jaskini, tyły zamku, katakumby, lodowa... Jak będę miał czas to pomyślę nad czymś przykładowym. _________________ Nie z krzyża jestem zdjęty - Bóg. Ani czerwonej gwiazdy starzec. Kocham czerń, kocham noc, Pluję na prawo, bo kocham wolność. |
27 Kwi 2011, o 16:12 |
|
Strona 5 z 7 |
[ 61 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |