Strona 3 z 6 |
[ 58 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NEW Bossy POPRAWIONE + Ankieta
NEW Bossy POPRAWIONE + Ankieta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Świetny Pomysł ! . Będzie co na s4 bić .
_________________ Spinners - 40 lev. s2. |
5 Kwi 2011, o 18:42 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja wspieram zawsze takie pomysły Co do pomysłów bardzo dobre do zachęty dla nowych graczy i możliwości lepszego rozwoju powiększenia krainy w nowe bossy i instancje a wiadome co za tym idzie coraz większa liczba graczy:D Jak wiadome póki co są ważniejsze zmiany do wprowadzenia ale pomysł powinien wejść w grę dodano parę instancji dla elit to teraz można dla tych słabszych
_________________ Zabijakamat-107lvl-S2 ON Turniej+75 1 vs 1- 1Miejsce |
5 Kwi 2011, o 19:19 |
|
Uczeń Simona
|
Dziękuje wszystkim za poparcie mojego pomysłu I powtarzam jak ktoś ma pomysł na pelerynę dla fizola lub maga to niech napisze do mnie na PM jak pomysł będzie rozsądny to umieszczę go przy danym bossie
_________________ http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
5 Kwi 2011, o 20:57 |
|
Uczeń Simona
|
jastem na nie,poniewaz sa zbyt mocne rary i slaby zato obok mocnego?ta insta byla by dla 40+
_________________ wrócę na s4 !i będę w top milion. |
26 Kwi 2011, o 10:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Wszystko jest Ok. ale źle to napisałes , Dlaczego wejście 100k tak jak na ducha , żeby hight lvl nie wchodziły ?? ,, Właśnie jakby to przeszło to by wchodzili ! , co to jest 100k zbierze się nawet 5 ludzi na tego Bossa da po20k i lecą ja to bym zrobił bramke Lvl-ową
ale i tak mi sie zdaje że to nie przejdzie |
26 Kwi 2011, o 10:44 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Stary
25+ to jest krzyżak, on ma 1650 hp, a Ty chcesz nam wrzucić 8-12k hp ? xD jak już to max 5k hp Ogólnie pomysł mi się podoba, trochę więcej statów dodać do niektórych rzeczy i by było naprawdę fajnie _________________ Quamus - S3 |
26 Kwi 2011, o 10:52 |
|
Uczeń Simona
|
Na krzyżaka to ja sam na 14 lvl latałem to jak by sie takiego bossa dało to trzeba by było z 5 os
_________________ http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
26 Kwi 2011, o 10:57 |
|
Uczeń Simona
|
SlepaProca napisał(a): Wszystko jest Ok. ale źle to napisałes , Dlaczego wejście 100k tak jak na ducha , żeby hight lvl nie wchodziły ?? ,, Właśnie jakby to przeszło to by wchodzili ! , co to jest 100k zbierze się nawet 5 ludzi na tego Bossa da po20k i lecą ja to bym zrobił bramke Lvl-ową ale i tak mi sie zdaje że to nie przejdzie Głównie chodzi o exp po ki czort by takie rary H lvl _________________ http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
26 Kwi 2011, o 10:58 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 14 Kwi 2011, o 07:42 Posty: 14 Miejscowość: Toruń Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Jestem Również za
Trochę Mieszaninki rarów by się przydało Spodnie dla Fizoli na 100% _________________ M I S Z C Z | | v wszystkie rary na mój lvl osiągnięte - rycek 56 |
26 Kwi 2011, o 11:25 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Cytuj: Głównie chodzi o exp po ki czort by takie rary H lvl jak to po co na sell dla małych lvl tak czy siak , h lvl i tak by chodziły na to ^^ |
26 Kwi 2011, o 12:12 |
|
Strona 3 z 6 |
[ 58 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |