![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodatkowe nowe opcje do depo
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Lis 2014, o 19:11 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ivvo ![]() |
Ale mi nie chodzi o kolekcjonowanie zeczy z Q! tylko jakies zopelnie now eprzedmioty! jakies ladne krysztaly itd :p
|
4 Sie 2015, o 17:55 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Uu nowe przedmioty,kryształy,szmaragdy,diamenty!Pomysł Svcll'a jest bardziej realny niżeli jakieś kryształki czy jantary xd
|
4 Sie 2015, o 18:28 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
kamilozo600 napisał(a): Uu nowe przedmioty,kryształy,szmaragdy,diamenty!Pomysł Svcll'a jest bardziej realny niżeli jakieś kryształki czy jantary xd No nie wiem, bo zarówno kryształy jak i jantary są już w grze |
4 Sie 2015, o 18:38 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 20 Cze 2013, o 12:30 Posty: 206 Miejscowość: Laedmoor Podziękowano: 133 razy Otrzymanych podziękowań: 52 razy Nick w grze: GoQu ![]() |
Torkil napisał(a): kamilozo600 napisał(a): Uu nowe przedmioty,kryształy,szmaragdy,diamenty!Pomysł Svcll'a jest bardziej realny niżeli jakieś kryształki czy jantary xd No nie wiem, bo zarówno kryształy jak i jantary są już w grze Okej, to zacznę zbierać kryształy z rybostworów i halit, by schować go do mojej skrzynki na pamiątkę razem z łopatą. ![]() _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
4 Sie 2015, o 20:43 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 1 Paź 2011, o 15:38 Posty: 249 Miejscowość: Daleko Podziękowano: 150 razy Otrzymanych podziękowań: 472 razy Nick w grze: Brigitte ![]() |
Ja tam zebrałam 10 stron różnych rzeczy po questach, jak i ziołowych wywarów itp. Gdyby było miejsce, gdzie każdy przedmiot dajemy 1 raz i zostaje na zawsze na pamiątke, byłabym jak najbardziej za, bo na lolku kończy mi się miejsce
![]() _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
6 Sie 2015, o 21:02 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |