![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomoc "Krzyk w górach"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 28 Mar 2011, o 02:02 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nie mam już sił więc.... Zadanie zawiesiło mi się na etapie "Dotarłeś z Larsem w góry odrzukaj karawanę"
-Znalazłem karawane ale nie mogłem z nikim rozmawiać.... -W trakcie powrotu zauważyłem zwłoki pomiędzy przejscie z jednej do dugiej krainy ale nie mogłem z nimi rozmawiać "Koniec" -Wczesniej pomagałem paru osobą w tym zadaniu (Może ta informacja będzie przydatna..Nie wiew...) -Zadanie leży już chyba miesiąc mam nadzieje że da sie to jakoś naprawić a jeśli nie to chociasz usuncie to z listy zadan bo tylko mnie drażni. |
6 Kwi 2011, o 02:49 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Rozmawiałeś z Pietrkiem? W tej samej kraince, w której Lars i ekipa stoi.
|
6 Kwi 2011, o 13:38 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Sty 2011, o 06:55 Posty: 438 Miejscowość: Bdg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy ![]() |
Ja mialem takze problem z tym questem, robilem je z osobami ktore miały go także w trakcie realizacji.
Nastąpił jakiś błąd w trakcie wejsćia do jaskini, moja druzyne wywaliło do innej kopii insty. Po tym nikt z NPC nie chciał ze mna rozmawiać, więc wybilem cala karawane ![]() _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch ![]() Brotherhood Of Death |
6 Kwi 2011, o 14:32 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Zakładam, że zaraz po przeteleportowaniu się do wąwozu rozmawiałeś z Larsem, a nie szedłeś od razu dalej?
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
6 Kwi 2011, o 19:10 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 28 Mar 2011, o 02:02 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Problem został rozwiązany dzięki Felixx'owi! Serdecznie dziękuje i pozdrawiam!:)
|
6 Kwi 2011, o 21:57 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
W takim razie, zamykam. :]
_________________ ![]() |
6 Kwi 2011, o 22:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |