Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Może by tak uzupełnić tabelkę po walce?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Sie 2015, o 12:31 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: MrRysiek |
Siema, może by tak poprawić to żeby po walce prestiż było widać?
http://scr.hu/39yo/h29lq |
19 Sie 2015, o 18:43 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie jestem pewien, ale w przypadku wojen chyba również nie widać honoru za walkę, a przynajmniej ja nie zauważyłem tego.
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
19 Sie 2015, o 18:46 |
|
Uczeń Simona
|
Po walkach pvp presta nie dostajesz czyli nie ma co poprawiac ;]
No ale sa jeszcze bossy. To zalozmy, ze poprawia to i bedziemy mogli zobaczyc swoj prest w tabeli w walce. 1 pytanie: po co mi to? Wyjde z walki i mam czarno na bialym ile presta otrzymalem. I tak po wprowadzeniu tego nie bedziesz nawet na to patrzyl, takze nie ma sensu cokolwiek z tym robic. _________________ Heremon sprzedaje mi zioło. |
20 Sie 2015, o 00:29 |
|
Walczący z drzewcami
|
Vcoorv napisał(a): Po walkach pvp presta nie dostajesz czyli nie ma co poprawiac ;] A Ty czytaj kolegów ze zrozumieniem: Onion napisał(a): Nie jestem pewien, ale w przypadku wojen chyba również nie widać honoru za walkę, a przynajmniej ja nie zauważyłem tego. W przypadku wojen między gildiami jak najbardziej leci i prest i honor (lub ujemny honor/prest w pewnych sytuacjach) po każdej walce PvP z wrogą gildią. A co do 2 części - dla mnie świetne info co do presta innych w party jak gildiowo bijemy, a zbieramy prest na kolejny lvl warowni, swój prest po walce widzę czarno na biały, ale reszty gildii już nie, a tak bym widział. Edit: P.S. I wielokrotnie mi się zdarzało po walce mieć na tyle spamu na bocznym, że nie zawsze widziałem ten prest - nie mówiąc np o tym jak ciężko zobaczyć prest za pvp w przypadku wojny, np pod wieżą w Alarilu. Ale nawet jeśli załóżmy jest to nikomu niepotrzebne - to wraz powinno pokazywać prest, ponieważ od tego jest to pole w tabelce i tyle, a pokazuję wiecznie 0 - kłamie. _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
20 Sie 2015, o 06:58 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Bardzo by to pomogło, zwłaszcza z powodów opisanych przez Nephalem. Ciekawie by było zobaczyć, ile presta dostał kolega z gildi. Dodaj ankietę.
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
20 Sie 2015, o 09:53 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |