![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
dostalem bana niewiem za co
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
![]() |
Witam.
Dostałem bana ok. tylko ze nie wiem za co gdzy logam na konto ktore zostalo zbanowane to pisze ze Powód: Granie na 2 postaciach jednoczesnie prosze o pomoc |
7 Kwi 2011, o 20:17 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 28 Mar 2011, o 02:02 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Edytuj topic wipisz w nim Imię postaci i Serwer.... Odrazu przyznaj się czy ktoś inny miał dostęp do twojego konta!
Pozdrawiam Baratrum S2 |
7 Kwi 2011, o 20:23 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
sory juz wiem za co za to ze felixx jest taki przykry i zuca sie na mniejsze lvle a cos napisac to wielce panicz obrazony
![]() |
7 Kwi 2011, o 20:35 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Następnym razem zacytuj co pisałeś
![]() A powyższy post tylko mnie utwierdził w przekonaniu własnej słuszności. _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
7 Kwi 2011, o 20:59 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Nie waż się podnosić niesłusznych uwag na Felixa, bo mu do pięt nie dorastasz, co udowodniałeś kneblami, no a teraz banem. Na priv zawsze odpisuje, no chyba że ktoś zwraca się w taki sposób... Nie dziwię się, że dostałeś bana. Święty czas
![]() _________________ Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła Andrzej Sapkowski, Lux Perpetua |
7 Kwi 2011, o 21:13 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
krzysiekw9812 napisał(a): sory juz wiem za co za to ze felixx jest taki przykry i zuca sie na mniejsze lvle a cos napisac to wielce panicz obrazony ![]() Nie zrozumiałem ni krzty z tej wypowiedzi. Siedzi interpunkcja, ortografia i składnia, a z wypowiedzi moderatorów/testerów z s2 wynika, że masz wiele przewinien na koncie. Powód bana jest źle wyświetlany. Każdy widzi powód : Granie na 2 postaciach jednocześnie. Wkrótce błąd zostanie naprawiony. Następnym razem proszę o dostarczanie pełnej listy informacji i nie ukrywanie części z nich. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
8 Kwi 2011, o 14:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |