![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd z orczym ziołem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Willy napisał(a): Orcze zioło (2) DariusVortex wyszedł z gry. Otrzymałeś: Orcze zioło (2) Otrzymałeś: Orcze zioło (1) Nie możesz więcej unieść. Nie możesz więcej unieść. Nie możesz więcej unieść. Mam 966/1000 Capa, gdzie 1 orcze zioło waży 25 j. I nie mogę więcej unieść. Domyślam się, że błąd polega na tym, że można wydobyć 2 albo 3 orcze zioła, które ważą więcej, ale to powinno w takim przypadku przerzucać 1 sztukę do naszego plecaka i dopiero wyrzucać komunikat, że "Więcej nie możemy unieść". Bo a) to nie prawda, bo mogę więcej unieść b) zaburzyło to moje obliczenia ![]() EDIT: A nie to po prostu zła pętla ![]() EDIT2: To chyba błąd wyświetlania, ponieważ mam 973/1000 w plecaku, a po zabiciu orka wyskoczył komunikat "Nie możesz więcej unieść 1014/1000" Co jest grane ?:P _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. Ostatnio edytowany przez Willy, 7 Kwi 2011, o 09:47, edytowano w sumie 1 raz |
7 Kwi 2011, o 09:28 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Odnośnie EDIT2:
Prawdopodobnie przedmiot który miał od Ciebie powędrować zmienił by Twój status obciążenia na 1014 i właśnie dlatego nie możesz go podnieść. Odnośnie orczego ziela to po prostu miałeś pecha i ciągle zbierałeś po 2 lub 3, a byłeś w stanie podnieść tylko 1 sztukę. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
7 Kwi 2011, o 23:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |