![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"zostałeś wylogowany z serwera"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Kwi 2011, o 12:44 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam, Tu Lolly.
Chciałem zapytać się co zrobić w moim przypadku. Sytuacja wygląda następująco: Na komputerze mam 3 przeglądarki Mozille, Opere, Chrome'a i na każdej z nich jak tylko się zaloguje - tracę połączenie z serwerem. Zmiana ustawień strony nie pomogła , usunięcie cookies także wiec na usta nasuwa się pytanie... Co mam zrobić żeby móc grać? Proszę o szybkie odpowiedzi. Lolly |
8 Kwi 2011, o 12:48 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Zalogujesz się na jedno konto ze trzech przeglądarek, czy jak? Bo tak zrozumiałem.
_________________ ![]() |
8 Kwi 2011, o 12:51 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
z tego co rozumiem gra nie działa Ci na żadnej przeglądarce? W takim razie stawiałbym na zablokowane porty na urządzeniu, jakim łączysz się z internetem, albo przez firewalla u Ciebie na kompie. Albo próbujesz grać z pracy/szkoły, gdzie te porty są zablokowane przez administratorów.
|
8 Kwi 2011, o 13:06 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Kwi 2011, o 12:44 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Gram w domu, działały mi wszystkie trzy przeglądarki... do czasu.
Wczoraj wieczorem na mozilli poszedłem na krzyżaka zginąłem wylogowałem się a gdy 15 minut później chciałem się zalogować, już nie dało rady. :/ |
8 Kwi 2011, o 13:08 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Nazwa postaci (Lolly?) + serwer?
Czy mozesz zalogować się inna postacią? |
8 Kwi 2011, o 13:17 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Nick Lolly poziom 17 s1
Nie, nie mogę zalogować się na żadną postać |
8 Kwi 2011, o 13:31 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Jaki dokładnie komunikat otrzymujesz?
|
8 Kwi 2011, o 17:09 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
"Utraciłeś połączenie
Zostałeś wylogowany z serwera" pomocy ![]() .... |
8 Kwi 2011, o 20:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |