![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z aktywacją konta przez maila
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Kwi 2011, o 13:30 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam. Gram już parę dni i mam problem jak w temacie. Ile razy się loguję tyle razy mam informację, że nie potwierdziłem jeszcze maila. Potwierdzałem go już wielokrotnie i dalej jest to samo.
W tej informacji jest też, że za 10 dni będzie kasacja konta jeśli maila nie potwierdzę. Dlatego też w końcu piszę tutaj bo do tej pory miałem nadzieję, że z czasem sprawa się załatwi... ale się nie załatwiła więc piszę ![]() Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. |
8 Kwi 2011, o 13:40 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Na pewno potwierdziłeś na poczcie, czy tylko wysłałeś na pocztę?
_________________ ![]() |
8 Kwi 2011, o 14:31 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Kwi 2011, o 13:30 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Bez przesady
![]() Taka procedura nie jest "pierwszyzną" także wiem co robić... mam nadzieję. Za każdym razem kiedy klikałem w linka było napisane, że wszystko pięknie ładnie. Ale po kolejnym logowaniu sprawa zaczyna się od zera. |
8 Kwi 2011, o 14:53 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Poprszę nazwe postaci.
Informację, że email jest nie potwierdzony otrzymujesz od razu po logowaniu? Czy np. poza logowaniu się do gry i wylogowaniu? |
8 Kwi 2011, o 17:07 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Jestem pijany, ale bez przesady
![]() Po kolei... gram przez chrome, pocztę mam w Operze www.taern.pl - loguje się przez facebook - na dole informacja (za każdym razem): Nie potwierdziłeś jeszcze adresu mail. Takiego maila dostałem praktycznie od razu: Dzięki za zainteresowanie naszą grą i podjęcie wyzwania! Tysiące przyjaciół czeka na Ciebie w grze, aby wspólnie z Tobą przemierzać ogromny świat Dumy Taernu! Kliknij poniższy link, aby aktywować konto/potwierdzić adres e-mail.: http://www.taern.pl/potwierdz/1f60c0182 ... 1%40o2.pl/ Na powitanie otrzymasz od nas 10 platyny. Dane twojego konta Login: (tu mail) Hasło: (bez hasła) Po kliknięciu w w link pojawia się strona: http://www.taern.pl/potwierdz/1f60c0182 ... 1%40o2.pl/ i informacja na niej, że "Twoje konto zostało aktywowane" Klikam w "Logowanie" - loguję się przez facebook - loguję się na swoją drugą postać (z pierwszą miałem problem w początkowej misji po śmierci i w tak jakby we śnie nie było NPC matki żeby z nią porozmawiać) - zaglądam do ekwipunku i nie ma żadnych platyn. - wylogowuję się z gry, dalej z konta - loguję się żeby sprawdzić czy wszystko jest ok i nie jest ok. Od nowa jest to samo... po zalogowaniu się i przy wyborze postaci cały czas jest informacja, że "Nie potwierdziłeś jeszcze adresu email.". Moja postać: Eolrim s3 Mam nadzieję, że wyczerpująco opisałem co należy. W razie pytań proszę pisać, pozdrawiam Eol. |
8 Kwi 2011, o 18:01 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
To jak to będzie z tą moją aktywacją konta? Administracja pomoże?
![]() |
10 Kwi 2011, o 20:32 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Konto jest potwierdzone. Tylko jest błąd z wyświetleniem potwierdzenie przy kontach FB. Naprawimy niebawem.
|
10 Kwi 2011, o 20:40 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Dziękuję za informację. To mnie uspokoiło. Najbardziej się martwiłem o swoją kilkudniową postać. Nie chciałoby mi się bawić od początku. Zwłaszcza, że to druid (jak się dowiedziałem niezbyt łatwa postać na początku)
![]() Raz jeszcze dziękuję, pozdrawiam i jak dla mnie temat można zamknąć. ![]() |
10 Kwi 2011, o 20:49 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Temat już można niby zamknąć, ale jeszcze jedna sprawa mi się przypomniała. Za aktywację konta przez maila powinienem był chyba dostać jakieś platynki... i już się więcej nie odzywam
![]() |
10 Kwi 2011, o 20:53 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 22 Gru 2010, o 19:03 Posty: 67 Miejscowość: Niby landia Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Który lvl masz ??? Drygu zmienił że od 15 lvl się dostaje platynke teraz
![]() _________________ ![]() ******************************************************************************************************* |
10 Kwi 2011, o 21:43 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |