Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
aktywność w Gildi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam.
Szybko, krótko i na temat: Odwieczny problem, a mianowicie kto jest aktywny w gildi? Pojawiało się już kilka pomysłów np kropka "zielona" i "czerwona" przy nicku gracza świadczaca o tym, czy gracz jest online czy nie. Ja proponuje troche łatwiejszy pomysł, prostrzy do wykonania. Można byłoby rozbudować troche liste znajomych a dokladnie wstawić przycisk "Gildia" który otwierałby osoby ktore są w gildi jako normalnych znajomych. Oszczędziłoby to pisania na chacie "jest ktos?" , "XXXXX jestes?" . Ułatwiłoby to orientacje, kto gra, kto jest dostępny itd. Oczywiście można kupić 24 dodatkowe miejsca w znajomych, jednak troche to kosztowne Piszcie, wypowiadajcie się Pozdrawiam |
28 Sie 2015, o 10:23 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 26 Sie 2015, o 11:00 Posty: 14 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: VdCrysom |
ja jestem na tak przydałoby się to uciążliwe może być czasami
_________________ 63 VD ostlor |========================================| |《Przepraszam za błędy jeżeli takowe zaistniały》| |========================================| |
28 Sie 2015, o 12:34 |
|
Uczeń Simona
|
Pomysł fajny według mnie.Albo można zrobić w zakładce członkowie tak jak na zasadzie znajomych :szara głowa offline kolorek online
Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e przy użyciu Tapatalka |
28 Sie 2015, o 12:49 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam
Moim zdaniem czat gildyjny wystarcza w zupełności, jeżeli jesteś w gildii gdzie "koledzy" nie chcą się pochwalić tym że są akurat aktywni- no cóż " pozazdrościć" kolegów. Pozdrawiam |
28 Sie 2015, o 16:49 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 99 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |