![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Operacja Generał
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 1 Lip 2015, o 09:29 Posty: 31 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: BrataBrata ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: BrataBrata Czas: 28.08.2015 Opis: Problem dotyczy questu "operacja generał", w którym nie pojawia się NPC Sidija. Ma być ona podobno w jaskini niedźwiedzia-wilczej norze, a więc wchodzę tam (oczywiscie questowa instancja) znajduje ślady po sidiji i ruszam wgłąb nory ubijając wilki itp. Tyle że tłukąc drugą grupę juz było dość krucho z PŻ, a więc musiałem się udać na odpoczynek, czyli wyszedłem z instancji, próbuje wejść, i co mnie spotyka? Do wyboru do koloru: Wilki BrataBrata lub wilki Nowa. Żadnej instancji dotyczącej questa tylko zwykła z alphą, a więc mysle: "pewnie bug, wejde tam i spotkam naraz alphę i sidiji, tyle że ku mojemu zdumieniu był tam tylko alpha. Gram łucznikiem, nikt go zbytnio na bossy nie bierze, expie solo, a jedyne co mnie trzyma przy taernie to questy, a więc proszę o naprawienie tego błędu, bo mnie coś trafi ![]() ![]() ![]() |
28 Sie 2015, o 19:29 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Zerknij do jaskini misia bossa
![]() _________________ ![]() ![]() |
28 Sie 2015, o 19:36 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 1 Lip 2015, o 09:29 Posty: 31 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: BrataBrata ![]() |
Dzięki Nazgull, ale czy nie powinno byc przypadkiem tak ze na koncu wilczej nory znajduje wskazowke? zrozumialem ze mam szukac w wilczej norze, jezeli tak nie jest czuje sie wprowadzony w blad, i to mi troche obrzydza gre. i zrobcie te "cholerne" podklasy
![]() |
28 Sie 2015, o 19:43 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Pierwszy opis etapu i tytuł:
Idź do jaskini niedźwiedziej Aedan wysłał Sadiję na polowanie. Nie ufa jej do końca i każe Ci ją śledzić. Miała zapolować w bocznych jaskiniach. wchodzisz do alphy znajdujesz ślady walki, wychodzisz i masz etap: Szukaj Sadiji Sadija chyba nie jest tym za kogo się podaje. Dalej śledź dziewczynę. Jest nadal gdzieś w jaskini. biorąc pod uwagę wzmiankę o BOCZNYCH JASKINIACH i JASKINI niedźwiedziej jako całości lokacji rozglądasz się w poszukiwaniu tychże bocznych jaskiń a masz ich AŻ JEDNĄ(pomijając już odwiedzoną) czyli jaskinię misia. _________________ ![]() ![]() |
28 Sie 2015, o 22:31 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |