Strona 2 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taern Larkas Prawdziwa Historia/oro/kanał
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Każdy ma prawo do swojej opinii. Klimat filmów "kumam" i trzeba powiedzieć, że niekiedy muzyka pasuje do sytuacji, ale zwyczajnie nie przepadam za takim tworzeniem niezniszczalnego wizerunku siebie i drwin z przeciwników. Troszkę pokory, pokaż jakieś ciekawe ustawki, gdzie bijesz się z godnymi i przygotowanymi na pojedynek graczami.
VD jest przekokszoną postacią, nawet sam Drygu przyznał, że z nim przesadzili. Dlatego też nie wzbudza to we mnie specjalnego podekscytowania ani wrażenia. Tak jak pisałem, chciałbym zobaczyć jakieś ciekawe pojedynki, nie łapanki. _________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
|
20 Sie 2015, o 11:03 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Przekokszony vd zaczyna sie od 120 +
_________________ Kupuj w SZOPIE! Check my Youtube channel! "Call me King, call me demon - Water forgets the names of the drowned." |
|
20 Sie 2015, o 15:20 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
_________________ Ponury VD 112 s1 EMERYTURA DOBRANOC Druid 103 s1 OFF MO 88 s1 OFF Mój kanał na yt:https://www.youtube.com/user/SzyderGamePlay
Spoiler:
|
|
27 Sie 2015, o 03:48 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
_________________ Ponury VD 112 s1 EMERYTURA DOBRANOC Druid 103 s1 OFF MO 88 s1 OFF Mój kanał na yt:https://www.youtube.com/user/SzyderGamePlay
Spoiler:
|
|
30 Sie 2015, o 00:43 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Lip 2015, o 06:03 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: shatter |
ponury mam nadzieje , ze bedziesz na najblizszym zlocie? bo za ten filmik nalezy ci sie
W.... wielkie piwo ;] zamiast robic glupoty to kup zeszyty bo rok szkolny sie zaczyna |
|
30 Sie 2015, o 04:31 |
|
|
Uczeń Simona
|
No i po co zrobiles taki film? Ktos Cie bardziej lubi? Wysmiales tego kogo miales wysmiac? Ktoregos tam razu zdjal Cie na jedna szpilke to teraz robisz o nim filmy?
Nie mialem okazji Cie poznac, ani porozmawiac. I bardzo sie z tego ciesze. Cos czuje, ze nie bylaby to zadna przyjemnosc. Slowa na koniec: Chamstwo, dziecinada i ignorancja dla ludzi z przeciwnej strony. Tego sie nie da ogladac _________________ Heremon sprzedaje mi zioło. |
|
30 Sie 2015, o 10:39 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Poziom widzę "rośnie"
Dałem subskrypcję ponieważ miałem nadzieję, że jakoś ciekawie wykorzystasz umiejętności montowania filmików, ale cofam, nie dam rady tego oglądać, żenada. _________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
|
30 Sie 2015, o 12:09 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
shatter napisał(a): ponury mam nadzieje , ze bedziesz na najblizszym zlocie? bo za ten filmik nalezy ci sie W.... wielkie piwo ;] zamiast robic glupoty to kup zeszyty bo rok szkolny sie zaczyna Sorki,nie pije szkodzi formie ale dz @Celbi Dałbyś ss końca walki tzn podsumowania:D _________________ Ponury VD 112 s1 EMERYTURA DOBRANOC Druid 103 s1 OFF MO 88 s1 OFF Mój kanał na yt:https://www.youtube.com/user/SzyderGamePlay
Spoiler:
Ostatnio edytowany przez DeMoLoG, 31 Sie 2015, o 16:03, edytowano w sumie 1 raz |
|
30 Sie 2015, o 20:14 |
|
|
Uczeń Simona
|
Chcesz powiedzieć, że robisz to na trzeźwo?
|
|
30 Sie 2015, o 21:01 | ||
Uciekinier Taernijczyk
|
|
|
31 Sie 2015, o 12:13 | ||
Strona 2 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |