![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Igła w stogu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 24 Maj 2015, o 19:10 Posty: 10 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Eltarius ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Alagor Czas: 11.58 Opis: W queście mam wszystkie postaci znalezione i pokazuje, że mam już komplet informacji i mam złożyć raport Trinu... ale ona nie chce rozmawiać.. Help. |
28 Sie 2015, o 11:59 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 24 Maj 2015, o 19:10 Posty: 10 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Eltarius ![]() |
Nadal nie działa... HELP GM
|
2 Wrz 2015, o 19:42 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Porozmawiaj z nią w środku namiotu.
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
2 Wrz 2015, o 20:10 |
![]() |
![]() |
|
GM mi jakoś to do wykonanych wrzucili... ciekawe czy z expem ? ;p
A rozmowa w namiocie nie działała też. Aha i thx. |
2 Wrz 2015, o 21:39 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 8 Sty 2015, o 22:04 Posty: 416 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 83 razy Nick w grze: NephaleMo ![]() |
możliwe też, że miałeś pogadać z Trinu jeszcze u Petra w latarni a chciałeś z Trinu w obozie. Ale jak widać już problem rozwiązany... (na 99% jest tak jak mówię, bo po tym gada się z każdym u Petra i wybierasz drogę Trinu lub drogę Petra).
_________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
2 Wrz 2015, o 22:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |