Re: Tabulator i znaki w wiadomościach
Nephalem napisał(a):
Poza tym zmiany przed... w najnowszym upku wchodzą dużo bardziej skomplikowane rzeczy jak komenda do składek w gildii, powód wywalenia na kopertę i wiele innych, przy których to co ja mówię to na prawdę pikuś.
Skąd wiesz że są to bardziej skomplikowane zmiany, jeśli nie znasz kodu gry?
Nephalem napisał(a):
A argument, że znaki są używane w komendach... jakoś na wszelakich czatach to nie przeszkadzało a w wiadomościach przeszkadza... ciekawe, nie? Bo, że w oknie walki to ok, tam to mógłby być problem.
Z tym to już do Ekipy, oni tak to wytłumaczyli
Nephalem napisał(a):
Przewidywany maj 2016... biorąc pod uwagę termin poprzedniego upka z obrożą planowany był na październik a wszedł w grudniu, obecny upek miał być na początek sierpnia, a z powodu pewnych niejasności i dodatkowych testów do dzisiaj nie ma pewnego terminu, wiec 3d, mogace pociągnąć za sobą więcej kłopotów testowane będzie do skutku, aż będzie 100% pewności, że jest ok i ja tu przewiduję nawet roczne testy, bo ekipa dba o to, żeby jak już coś nowego wprowadzają to było dopięte na ostatni guzik, a nie szybkie, więc....
Wprowadzenie 3d nie jest przewidywane na maj! Jest przewidywane na pierwsze miesiące 2016 roku. To ja przewiduję że będzie to w maju, równie dobrze może być i w styczniu
Nephalem napisał(a):
Poza tym co ma pisanie wiadomości do 3d? mam rozumieć, że zakładasz brak tego interfejsu komunikacyjnego w wersji trójwymiarowej? Jedno nie tylko drugiego nie wyklucza, ale wręcz uzupełnia, a lepiej małą zmianę wprowadzić przed wielką, niż odwrotnie.
Pisanie wiadomości ma to do "3d", ze prace nad tą zmianą opóźnią jego wprowadzenie