Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Forum gildii
Forum gildii
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Proponuje aby ikonka gildii migała, gdy ktoś napiszę coś na jej forum, a także by migała, gdy ktoś się zaloguje, a będą w nim nowe wiadomości.
Tak jak jest to w przypadku poczty. Proste do zrobienia, a pomocne moim zdaniem. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park Ostatnio edytowany przez Onion, 13 Sie 2015, o 21:54, edytowano w sumie 1 raz |
|
13 Sie 2015, o 19:32 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Fajne, popieram.
Aczkolwiek wiele gildii nakłada w pewnym rodzaju obowiązek gildiowiczom na sprawdzanie tego forum, co też jest pewnym sposobem dyscyplinowania gildii i wymusza pewną aktywność, mimo to miganie ikonki to świetny pomysł. _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
13 Sie 2015, o 21:10 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Nephalem napisał(a): Aczkolwiek wiele gildii nakłada w pewnym rodzaju obowiązek gildiowiczom na sprawdzanie tego forum, co też jest pewnym sposobem dyscyplinowania gildii i wymusza pewną aktywność, mimo to miganie ikonki to świetny pomysł. Wiem, że jest nacisk czy też obowiązek, ale gdy widzisz, że zazwyczaj nic tam się nie dzieje to z czasem o tym zapominasz. Dla mnie ten pomysł byłby przydatny ponieważ często zapominam o tym forum i widzę wypowiedzi innych po 2/3 dniach. Zazwyczaj są nieistotne (takie, które można przeczytać później), ale nuż się trafi coś pilnego i to przegapię. Dlatego takie proste rozwiązanie byłoby pożyteczne. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
13 Sie 2015, o 21:15 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Zacny pomysł, proszę o ankietę. Kiedyś takie coś powinno być wprowadzone...
Tak w ogóle, zmiany w gildiach będą w najbliższym upku? _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
13 Sie 2015, o 21:48 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
@TrueOgre
Zmiany w gildiach, chyba zostaną wprowadzone w następnym (nie ten co bd teraz, tylko następny) Co do pomysłu podoba mi się. Przydatne np. w polowaniu na chempy,wenda itd. Poleciał kufelek _________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
|
13 Sie 2015, o 22:06 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Może nie koniecznie migać powinno ale przynajmniej powinno być podświetlone
_________________ "Prędzej martwy, niż słaby" Egzoturus (Mag Ognia 124lvl) [ON] TeuRoss (Rycerz 63lvl) [ON] W grze od 23.06.2012 Zapraszam na Targ Tolnor do sklepu NN Shop >KLIK!< |
|
14 Sie 2015, o 15:54 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Onion napisał(a): Nephalem napisał(a): Aczkolwiek wiele gildii nakłada w pewnym rodzaju obowiązek gildiowiczom na sprawdzanie tego forum, co też jest pewnym sposobem dyscyplinowania gildii i wymusza pewną aktywność, mimo to miganie ikonki to świetny pomysł. Wiem, że jest nacisk czy też obowiązek, ale gdy widzisz, że zazwyczaj nic tam się nie dzieje to z czasem o tym zapominasz. Dla mnie ten pomysł byłby przydatny ponieważ często zapominam o tym forum i widzę wypowiedzi innych po 2/3 dniach. Zazwyczaj są nieistotne (takie, które można przeczytać później), ale nuż się trafi coś pilnego i to przegapię. Dlatego takie proste rozwiązanie byłoby pożyteczne. Sam miałem taką sytuację - brakło żarcia i zanim ludzi przeczytali na forum i nawrzucali połowa petów w kletce padła w tym mój motyl dlatego przy następnej takiej sytuacji strateg nie pisał już w tej sprawie notki na forum, ale kopertę do każdego. Treamer napisał(a): Może nie koniecznie migać powinno ale przynajmniej powinno być podświetlone Moim zdaniem powinno migać, podświetlonego nie zauważą. ProfesyjnaProfa napisał(a): @TrueOgre Zmiany w gildiach, chyba zostaną wprowadzone w następnym (nie ten co bd teraz, tylko następny) Nie pamiętam czy nawet nie ten upek, w każdym razie tej zmiany nie planowano, a jest fajna, ma być równie istotne powiadomienie na kopertę o powodzie wywalenia członka z G i takie tam, ale to też powinno być:) też leci kufelek _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
14 Sie 2015, o 16:11 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
up
Takie proste, a takie przydatne. Czy jest na to szansa? _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
6 Wrz 2015, o 20:20 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 15 Kwi 2015, o 15:38 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: Trannitis |
Dobry, ułatwiający życie pomysł.
|
|
6 Wrz 2015, o 21:41 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 68 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |