Autor |
Wiadomość |
Tujbo
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Sie 2013, o 18:50 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 6 razy
|
 Strasznie laguje
Serwer: S3 Nazwa postaci: Maruuda Czas: 12 Wrzesień 2015 rok Opis: Od około 4 dni mam dziwne lagi podczas smigania po mapce czesto mi się włącza zegar przy postaci i laguje moją podróż po mapkach:). Ponadto podczas walki mam kosmiczny ms ( nieraz nawet ponad 4k) , lecz walka normalnie idzie, tylko w tym problem ze tylko w Taernie mam takie problemy:) inne gry/strony/aplikacje chodzą bez problemu... Miał by ktoś jakiś pomysł aby to naprawić? To juz jest dość uporczywe. Z góry bardzo dziękuje za pomoc Pozdrawiam :*
|
12 Wrz 2015, o 11:28 |
|
 |
Harii
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Sie 2015, o 15:15 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Nick w grze: Harii
|
 Re: Strasznie laguje
Próbowałaś czyścić ciasteczka ?
|
12 Wrz 2015, o 11:48 |
|
 |
Tujbo
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Sie 2013, o 18:50 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 6 razy
|
 Re: Strasznie laguje
Czyscilem Historie/ciastka itp Aktualizowałem flasha i nic nie pomogło... ps. Neta mam tego bezprzewodowego ( na usb) ale zasieg jest bardzo dobry smiga bez zarzutu:) wchodzą stronki jak masełko na bułeczke:) tylko Taern chodzi bo chodzi z lagami na czele.
|
12 Wrz 2015, o 11:56 |
|
 |
|