![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pet gildiowy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 20:27 Posty: 196 Miejscowość: Nowy Sącz Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: UsiekM Czas: Opis: Witam mój nick w grze to UsiekM, jestem jednym z najstarszych graczy w Taernie i mam problem. Mianowicie miałem kupione 2 pet gildiowe Ploxa i Twiga, oba były troche podexpione. Nie grałem dłuższy czas, wiec zostałem usunięty z gildii. Obecnie jestem w innej gildii i nie moge odebrać zadnego z moich petów. Z tego co wiem wystarczy je kupic raz z tąd ich cena. Chciałbym prosić o przywrócenie petów, lub w najgorszym razie rekomensate za ich zakup abym mógł kupic ponownie. Z góry dziękuje za rozpatrzenie mojej sprawy. _________________ Ja tylko udaje ze walczę, tak naprawdę jestem maskotką drużyny ![]() |
|
11 Wrz 2015, o 20:44 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
A czy w twojej nowej G aby na pewno są wolne miejsca w klatkach?
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
11 Wrz 2015, o 20:50 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 20:27 Posty: 196 Miejscowość: Nowy Sącz Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Tak są
![]() ![]() _________________ Ja tylko udaje ze walczę, tak naprawdę jestem maskotką drużyny ![]() |
|
11 Wrz 2015, o 21:51 |
![]() |
|
![]() |
||
dziekuje za szybka interwencje, juz pamietam czemu przestałem grać... w dupe sobie wsadzcie te pety
_________________ Ja tylko udaje ze walczę, tak naprawdę jestem maskotką drużyny ![]() |
|
20 Wrz 2015, o 04:38 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 29 Paź 2010, o 08:25 Posty: 104 Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 47 razy Nick w grze: Deckard Serwer: Tolnor ![]() |
UsiekM , jest jak zwykle ;D . Najlepiej napisz na suport bo to forum powoli umiera śmiercią naturalną. Po twoim poście aż sprawdziłem czy moja dawno odesłana pantera jeszcze istnieje ale okazało się że wszystko jest ok. Mam takie przypuszczenie iż mógł być jakiś konflikt w przypadku gdy oba pety miały taka samą nazwę. Tak czy siak suport z dokładnym opisem sytuacji jest pewniejszy rozwiązaniem.
_________________ Mag Ognia 140lvl Tolnor Plox 127lvl Hohgrat 128 Tłuk 131lvl |
|
22 Wrz 2015, o 06:53 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |