Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taern Larkas Prawdziwa Historia/oro/kanał
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
_________________ Ponury VD 112 s1 EMERYTURA DOBRANOC Druid 103 s1 OFF MO 88 s1 OFF Mój kanał na yt:https://www.youtube.com/user/SzyderGamePlay
Spoiler:
|
|
10 Paź 2015, o 11:59 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
_________________ Ponury VD 112 s1 EMERYTURA DOBRANOC Druid 103 s1 OFF MO 88 s1 OFF Mój kanał na yt:https://www.youtube.com/user/SzyderGamePlay
Spoiler:
|
|
5 Sty 2016, o 00:42 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Polecam twoja emeryture, suby fajnie na niej wpadaja (y)
youtu.be/FyvDJb15ghw _________________ Kupuj w SZOPIE! Check my Youtube channel! "Call me King, call me demon - Water forgets the names of the drowned." |
|
5 Sty 2016, o 23:55 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
shatter napisał(a): ponury mam nadzieje , ze bedziesz na najblizszym zlocie? bo za ten filmik nalezy ci sie W.... wielkie piwo ;] zamiast robic glupoty to kup zeszyty bo rok szkolny sie zaczyna Extazego zabierz z Soba,bo tez mam dla niego wielkie piwo Co do filmikow jak dla mnie bomba,5 najslabsza. |
|
6 Sty 2016, o 19:03 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
To była piękna seria.
|
|
8 Sty 2016, o 22:42 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Usunal eq pod pretekstem, ze szkoda czasu na te gre ale zyskujac tym samym od groma wolnego czasu, ktory moze przeznaczyc na śmieszki w strone obecnych czach. Jak nisko jeszcze mozna upasc zeby obrazac ludzi z gry, ktorych zasadniczo sie nie widzialo i obrazac ich tylko z powodu 1 miernej gry? Dla mnie to jest niepojete. Osobiscie uwazam, ze ostatni filmik i to co na nim pokazales jest jedyna sensowna rzecza w twojej nudnej zyci. Oczywiscie wszystkie (a przynajmniej wieksza wiekszosc) tarcze stana za tym murem, bo czachy sa gorsze a filmiki sa super. Dziekuje nie pozdrawiam
|
|
17 Sty 2016, o 20:59 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Nałogowiec xD napisał(a): Usunal eq pod pretekstem, ze szkoda czasu na te gre ale zyskujac tym samym od groma wolnego czasu, ktory moze przeznaczyc na śmieszki w strone obecnych czach. Jak nisko jeszcze mozna upasc zeby obrazac ludzi z gry, ktorych zasadniczo sie nie widzialo i obrazac ich tylko z powodu 1 miernej gry? Dla mnie to jest niepojete. Osobiscie uwazam, ze ostatni filmik i to co na nim pokazales jest jedyna sensowna rzecza w twojej nudnej zyci. Oczywiscie wszystkie (a przynajmniej wieksza wiekszosc) tarcze stana za tym murem, bo czachy sa gorsze a filmiki sa super. Dziekuje nie pozdrawiam o kurde rozgryzłeś mnie tylko nie mów nikomu plx [youtube]www.youtube.com/watch?v=WV-X2Dwt5WM[/youtube] _________________ Ponury VD 112 s1 EMERYTURA DOBRANOC Druid 103 s1 OFF MO 88 s1 OFF Mój kanał na yt:https://www.youtube.com/user/SzyderGamePlay
Spoiler:
|
|
7 Mar 2016, o 08:50 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Spoiler:
|
|
10 Mar 2016, o 23:29 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Brak słów, raportowałem do ukarania, piękną laurkę o sobie wystawiłeś. Wieś i żenada
_________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
|
11 Mar 2016, o 00:27 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
motyla noga nie kufel a zgloszenie wes ktos to skasuj, a ty czlowieku ogarnij sie prosze,
_________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
|
11 Mar 2016, o 04:36 |
|
|
Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |