![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Depozyt.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Witam!
Zakupiłem na głównej postaci depozyt. Znudziło mi się grane łucznikiem ,więc założyłem na tym samym świecie (i koncie) postać rycerza. Po dotarciu nim do depozytu pojawiło się moje zdziwienie - depozyt dla niego jest niedostępny - muszę go wykupić. Proszę o interwencję w tej sprawie! Nick łucznika : CaVa Nick rycerza : Karciarz E-mail Konta : [email protected] Serwer 3 Liczę na szybkie rozwiązanie problemu. Pozdrawiam! CaVa Ostatnio edytowany przez CaVa, 11 Kwi 2011, o 22:28, edytowano w sumie 1 raz |
11 Kwi 2011, o 21:56 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 22 Gru 2010, o 19:03 Posty: 67 Miejscowość: Niby landia Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Depo działa tylko na jednym servie i koncie .
_________________ ![]() ******************************************************************************************************* |
11 Kwi 2011, o 22:00 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Niko czytaj uważnie.
Hmm... Ten sam serwer i inny depozyt? To już drugie takie zgłoszenie... Musimy poczekać na interwencje dryga. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
11 Kwi 2011, o 22:06 |
![]() |
![]() |
|
nikozabójca napisał(a): Depo działa tylko na jednym servie i koncie . No to mam na jednym koncie i serwerze ![]() |
11 Kwi 2011, o 22:06 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 22 Gru 2010, o 19:03 Posty: 67 Miejscowość: Niby landia Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Przepraszam mój błąd .
_________________ ![]() ******************************************************************************************************* |
12 Kwi 2011, o 16:58 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Poprawiłem. Daj znać czy działa.
|
12 Kwi 2011, o 23:42 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 26 Sty 2011, o 22:10 Posty: 48 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 288 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Działa.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
12 Kwi 2011, o 23:43 |
![]() |
![]() |
|
drygu napisał(a): Poprawiłem. Daj znać czy działa. Działa - dziękuję bardzo:) |
12 Kwi 2011, o 23:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |